Dét skal du bruge for at pynte op til festen

6. sep. 2022 af Trine Hansen

Der er nogle ting, du simpelthen ikke kan undvære, når du skal pynte op til din fest.
Du tænker måske: “Hvordan i alverden skal jeg gøre det?😫” når du ser alle de ting, som skal samles, hænge i enten loftet, eller på væggen. Få svaret her! Med de rigtige remedier, så er det slet ikke så svært 🤗

Saks og tape

Først og fremmest er det en god idé med en saks, fordi der er forskellige ting som skal klippes over, enten snore, eller hvis andet skal forkortes og tilpasses, så det passer lige præcis som du havde tænkt det til din fest.

Omvendt kan tape være en stor hjælp, hvis noget skal sættes sammen, eller fx til balloner, som skal sættes fast på væggen. Det gøres let, ved at folde et stykke tape dobbelt/rundt om sig selv, og herefter sættes på enten væg, ballon eller andet pynt.

OBS! Vær opmærksom på den flade tapen skal sættes fast på, om den vil kunne klare at pille tapen ned igen.

Fiskesnøre

Fiskesnøre eller nylonsnor viser sig at være helt uundværligt, når ting skal hænges op, både fordi det er et stærkt materiale, men også fordi det er transparent og derfor ikke iøjenfaldende, når det jo er pynten som er i fokus.

Det kan bruges til rigtig mange ting, fx rosetter, pompom’er eller honeycombs.

Fiskesnøre kan købes i de fleste hobbyforretninger, fiskeforretninger eller byggemarkeder.

Klæbesøm

Klæbeskruer og klæbesøm er selvklæbende, og skader ikke væggen når de fjernes igen. De kan holde op til 1 kg pr stk, og er derfor helt perfekt til fx ballonguirlander, glimmergardiner, rosetter, bannere eller hvad end man måtte ønske af lidt lettere ting, der skal hænge på væggen til festen.

Klæbeskruerne fås bl.a. i forskellige byggemarkeder.

OBS! Produktet lover, at det ikke beskadiger væggen efter brug, men vær alligevel lige opmærksom på det underlag de hænges op på, om det vil kunne klare det.

Kroge til loftet

Kroge til loftet er uundværlige, hvis man ønsker en gennemført oppyntning fra gulv til loft.

Det ser helt vildt godt ud, når der hænger rosetter, swirls, honeycombs eller pompom’er ned fra loftet, enten over bordet, dansegulvet eller hvorend man ønsker det. Det løfter lige bord- og vægpynten og giver hele rummet en sammenhæng, så det skaber WOW-faktor hos dine gæster! 😮

Kroge til loftet kan købes på hjemmesiden, og findes under “Til loftet” kategorierne.

OBS! Vær opmærksom på den flade krogene skal sættes fast på, om den vil kunne klare at pille krogene ned igen.

Gaffa

Vi ved jo alle godt, at der ikke er noget Gaffa-tape ikke kan klare 😄

Gaffa er stærkt og holdbart, så det kan virkelig holde til en del. Det er derfor et godt alternativ til klæbesøm eller almindelig tape.

Det er et stærkt og effektivt materiale, men virkelig ikke særlig flot! Så det kræver lidt kreativitet, at skjule de løsninger man har brugt gaffa til. Men det kan altså sagtens lade sig gøre 😉

Gaffa kan bl.a. købes i byggemarkeder.

OBS! Vær opmærksom på den flade gaffa tapen skal sættes fast på, om den vil kunne klare at pille tapen af igen.

Papirclips

Noget af pynten kan sagtens genbruges, og det vil derfor være en god idé at købe nogle papirklips, fordi fx både rosetter og pompom’er så kan samles med dem i stedet for tape eller andet, som måske ville ødelægge dem.

På den måde kan de bare foldes sammen igen, og være klar til næste gang de skal bruges til en fest!

Elektrisk ballonpumpe

En elektrisk ballonpumpe gør oppyntningen meget nemmere, hvis du fx skal lave en ballonguirlande eller bare har valgt, at der skal være mange balloner til din fest.

Der er så meget, der skal ordnes til en fest og at puste balloner op er bare en tidskrævende opgave, så det bliver meget nemmere med den elektriske ballonpumpe.

Den kan købes på hjemmesiden, og findes i “Balloner” kategorierne.

Føler du dig klar til at pynte op, kan du eksempelvis se vores pynt til studenterfest.

Jeg håber virkelig at I kan bruge nogle af mine tips og tricks, så I kan få pyntet op til festen. Rigtig god fornøjelse!

De bedste festhilsner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.