Pynt

Planlægger du at holde en fest? Så er du kommet til det helt rigtige sted! 💃🕺 Hos Party In A Box sætter vi rammerne for alle livets fester, og det gør vi med pynt i lange baner. Vi elsker enhver begivenhed, og vi mener altid, at der skal pyntes godt op. Lige her kan du gå på opdagelse i vores festpynt til din næste temafest 🥳

Læs mere..

Festpynt til alle livets fester

Livet er spækket med begivenheder, der bør fejres! Hos Party In A Box er vi med lige fra babyshoweret og barnedåben til guldbrylluppet og alt derimellem.

Uanset hvilken fest, du har i kalenderen, har vi gjort det nemt for dig at skabe nogle fantastiske rammer for netop festlighederne. I vores univers er det ligemeget, om festen holdes i en have, i stuen eller i et festlokale, for vi har pynt, der kan omdanne ethvert lokale til festlige omgivelser.

Opskriften på en god fest med Party In A Box:

Hvem elsker ikke en god fest? Og når den så endda er nem at pynte op til og kun giver endnu mere blod på tanden til at holde flere fester, så bliver det ikke bedre. Denne opskrift indeholder alt det bedste til en fantastisk fest!

  • 1 box fra Party In A Box smækfyldt med oppyntning
  • Mad, snacks og drikkevarer i lange baner
  • 1 tema til at sætte rammerne
  • 1 veludført dresscode til at matche festens tema
  • 5 kg stemningsfyldte sange fra højtaleren
  • Og sidst, men ikke mindst – en stor portion godt selskab!

TIP: Er du inviteret til en fest, hvor du desværre ikke kan deltage? Så bidrag til feststemningen på din helt egen måde ved at sende en ballonhilsen af sted. Se de forskellige varianter lige her.

Find pynt til din temafest!

Er du klar til at tage næste skridt mod et brag af en fest? Så snart du kender dit tema eller har en idé om, hvordan de festlige omgivelser skal være, kan du vælge det tema, der matcher bedst, her på siden. Dernæst får du vores bud på pynt til din temafest – det har aldrig været nemmere!

Vi nyder at samle og sammensætte de skønneste boxe med pynt, som altid gør fejringen lidt ekstra fantastisk. Hos os behøver du ikke at have en kreativ idé fra start. I stedet kan du lade dig inspirere i vores eventyrlige univers, som byder på balloner, konfetti og pynt til enhver smag.

Har du brug for rådgivning og sparring for at sikre, at festen bliver lige, som du ønsker det? Kontakt os her og lad os hjælpe dig et skridt tættere på vejen.

 
Køb for 349,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.