Børnefødselsdag

Hop ind i Party In A Box’s børneunivers hvor de kan finde de fineste boxe med børnenes yndlings temaer. Her er det let for mor og far at få stablet en mindeværdig børnefødselsdag på benene.

Et univers af temapynt til børnefødselsdagen

Kalder alle små fødselarer! Nu er det tid til at planlægge et brag af en børnefødselsdag. Uanset om I skal have børnehaven, klassen eller familien på besøg, så er et godt tema bestemt på sin plads. Et tema med fuld fart på fodboldpynten eller LEGO Ninjago kan sætte skub i fejringen og samtidig sørge for, at festens midtpunkt føler sig godt tilpas med sine største idoler.

Vi har udvalgt temaerne på baggrund af, hvad der er populært i forskellige aldersgrupper. Derfor varierer temaerne med alt fra Star Wars til My Little Pony. Boxene er sammensat, så de både lever op til børnenes forventninger, og samtidig er det overskueligt for forældrene at nå i mål med pynten.

En box med fødselsdagspynt fra Party In A Box indeholder alt, hvad I skal bruge for at pynte op til fest – både bordpynt, balloner, service og servietter, dekorationer til vægge, lofter og meget mere.

Fødselsdagsfest for familiens 1, 2 og 3-årige

Alle fødselsdage i livet er helt særlige – også dem, hvor børnene er helt små – og nu kan I gøre noget ekstra ud af dagen ved at pynte flot op med et tema for dagen. Det kunne eksempelvis være 1-årsfødselsdagspynt for at markere livets første fødselsdagsfest. Inviter hele familien og vennerne hjem og fejr jeres barns første milepæl i livet.

Pynt til børnefødselsdage i 5, 6 og 7-årsalderen

Når børnene bliver ældre, så får de helt automatisk et mere selvstændigt sind, og det medfører som oftest også helt klare holdninger til, hvordan fødselsdagen skal fejres og dermed også temaet til festen for klassekammeraterne.

Hvilket barn i starten af skolealderen ville ikke elske at invitere alle vennerne, eller måske kun drengene eller pigerne, hjem til en hyggelig fødselsdag med et sejt tema? Det kunne eksempelvis være, at hele fodholdholdet skal inviteres til et brag af en fødselsdagsfest med fodboldtema. I kunne lave en fodboldturnering i haven først og slutte dagen af med boller og sodavand omkring et velpyntet bord!

Temapynt til de 10-12-åriges fødselsdage

En temafødselsdag hører til i alle aldersgrupper – også pre-teenagerne, der befinder sig et sted mellem barndom og ungdom. Hos Party In A Box har vi et væld af boxe, som netop også passer til de børn, der gerne vil gøre noget ekstra ud af fødselsdagsfesten, uden at temaet bliver for meget.

Hvad med at invitere klassens piger eller håndboldholdet hjem til sleepover-party eller Aloha-fest med Hawaiitema? Med en box fra os får I alt den pynt og dekorationer, der skal til for at forvandle stuen eller værelset til en drøm af en fødselsdagsfest🤩

produkter-1024x458
Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.