Halloween

Halloween er årets mest uhyggelige fest, hvor du virkelig kan få lov til at give den gas med både udklædning og pynt! 🎃🦇 Er du mest til bloddryppende uhygge eller søde skabninger, hvor de mindste kan være med? 👻 Uanset hvilken halloweenfest du drømmer om, så har Party In A Box det helt rigtige pynt til din fest. Vi lover, at det bliver alt andet end (død)kedeligt!

Populære produkter

Viser 1–10 af 54 resultater

Pynt til halloween – en fest fyldt med uhygge

Halloweenfesten er elsket af både børn og voksne, og hos Party In A Box har vi derfor pynt til både de fester, som skal være så uhyggelige som muligt, og de børnevenlige halloweenfester, hvor selv de mindste kan være med til at fejre dagen.

Du finder alt lige fra folieballoner i alverdens figurer, spindelvæv, kraniekonfetti, blodige rekvisitter, alt til borddækningen og meget, meget mere. Der er altså alle muligheder for at gøre halloween til en helt særlig aften.

Slik eller ballade!

Intet kan begejstre børn som en tur ud at rasle! De små udklædte monstre, spøgelser, skeletter og hekse indsamler slik og andre søde sager, når de råber ”slik eller ballade!” foran den åbnede dør. Mens børnene er ude at rasle kan du pynte hjemmet op med vores hyggelige halloween-box. Vi er sikre på, at de bliver overraskede og glade over at se hjemmet dækket med fine flagermus-, græskar- og spøgelsesballoner, halloweenbannere og en konfettiregn af spindelvæv og søde flagermus. I vores børnevenlige box kan du finde pynt i sort, rosa og guld – så alle børn kan være med til halloween!

En box til enhver halloweenfest

Hos Party In A Box kan du finde lige den box, som passer til dig og din halloweenfest. Skal din fest have fuld skrue på uhyggen med røgmaskine, afhuggede, blodige kropsdele og skræmmende dekorationer? Eller vil du lave en hyggelig version af den uhyggelige fest, hvor de mindste stadig kan være med? Uanset hvad dine halloweenplaner er, så har Party In A Box det helt rigtige pynt til at skabe en fantastisk fest. Læg alle dine favoritter i din box og få den leveret helt gratis.

Hvornår er trick or treat?

Trick or treat er som regel om aftenen d. 31. oktober, hvor børnene går fra dør til dør og rasler. For de små udklædte spøgelser og uhyrer kan det godt være for sent at rasle om aftenen, så mange fejrer først halloween og tager på rasletur om dagen i weekenden efter d. 31. oktober.

Hvordan er halloween opstået?

Halloween stammer oprindeligt fra Irland og var en tradition, hvor høsten og sommerens afslutning blev fejret. Dengang mente befolkningen, at de døde genopstod og hjemsøgte de levende den 31. oktober. De udvandrede irere tog traditionen med til USA, og i USA fik halloween den form, vi kender i dag med udklædning, pynt og trick or treat – alle de ting, vi forbinder med en klassisk halloweenfest.

Hvad betyder halloween på dansk?

Ordet halloween kommer fra ”All Hallows’ Eve”, som på dansk betyder ”alle helgeners aften”. I den kristne kirke fejrer man allehelgensaften på samme dag som halloween, og de to dage forveksles derfor tit med hinanden. På Allehelgensaften fejrer man alle helgener, som ikke har deres egen fejringsdag.

Halloweenpynt til de dødes dag

 


Selvom “De Dødes Dag” lyder uhyggeligt og dystert i manges ører, så skal der ikke spares på pynten, når Halloween står for døren! De Dødes Dag refererer til den mexicanske helligdag, Día de los Muertos, hvor de dødes sjæle efter sigende kaldes tilbage til de levendes verden – og det fejres med fest!

I Danmark handler Halloween mere om, hvem der har den mest uhyggelige udklædning, får samlet det bedste slik eller pynter grufuldt og gyseligt op i forhaven. Men hvad skal der så til for at sætte rammerne til årets Halloweenfest? Først og fremmest skal farverne sort, rød og orange gå igen og igen. Græskar med skumle eller sjove udskårne ansigter, glinsende edderkoppespind i hver en afkrog og ranglede skeletter hængende ned fra loftet er bare et lille udsnit af, hvad der kan være med til at sætte stemningen. Spindelvæv skal der ikke spares på og en dekoration der kan bruges både inde og ude.

Er du klar til at være bange… meget bange? Når det er Halloween vækkes heksene til live, dukkerne er klar til at skræmme dig om hvert et gadehjørne, og zombierne kan opholde sig på selv den fredeligste villavej. Hos Party In A Box står vi klar med festartiklerne, så du kan blive klar til at sprede uhyggen.

 

Find en festlig halloweenpakke med pynt hos Party In A Box

Halloween er den oplagte mulighed for at gå all in med både udklædning og ikke mindst halloweenpynt. Der er ofte nok at se til, hvis du er vært eller værtinde til årets halloweenfest, og derfor kan du finde flere pakker fyldt med halloweenpynt til din smag. Uanset om du skal holde en børnevenlig halloweenfest eller en fest, hvor uhyggen er skruet helt op, så har vi helt sikkert en halloweenpakke med pynt, som falder i din smag! 

Med en box til halloween kan du få alt, du skal bruge, leveret lige til døren – ganske gratis. På den måde kan du nemt klare pynten med et par klik, så du kun skal udvælge din halloweenpakke og pynte flot op til en skræmmende god aften. 

halloween-pynt
Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.