UV neonfest

Med neonpynt og UV-lys kan du skabe en helt unik glow-in-the-dark-fest🤩 Når UV-LED-spotlampen tændes, lyser al UV-pynten og servicen op i flotte, klare neonfarver – også hvid pynt vil lyse mere op under UV-lyset. Med festlige knæklys, diskolys og flot UV-krops- og ansigtsmaling, som lyser op på huden, bliver den her temafest uden tvivl årets vildeste🌟

Skal I holde UV-glow-fest?

En fest med UV-lys og masser af pynt i neonfarver er det perfekte tema til dig, der gerne vil skabe en vaskeægte show-stopper! Der er noget særligt og betagende over den UV-glow, der skinner fra alle neonfarverne, og det gør, at man som gæst bliver revet med af raveparty-stemningen.

Her hos Party In A Box har vi nøje udvalgt og samlet forskelligt pynt og tilbehør, som gør, at både festlokalet og gæsterne er godt klædt på. Gå ombord i det hele og udvælg de elementer, som skal i din box – vi sender den med gratis levering.

TIP: Vil du inspireres til, hvordan du kan bruge UV-lys og glow-pynt til din fest? Vi har samlet alt, hvad du skal vide om at holde en UV-neonfest her💫

Knæklys, ansigtsmaling og neonballoner

Når vi taler raveparty og neonlys, så er der nogle ting, som hører sig helt naturligt til – og du kan ikke invitere til glow-in-the-dark-fest uden også at investere i en masse knæklys.

Knæklys fås i dag i adskillige former og farver, såsom øreringe, briller, sugerør, armbånd og forskellige hovedbeklædninger. Der er med andre ord ingen grænser for, hvor meget man kan udsmykke kroppen med knæklys. Og vil I tage udklædningen til nye højder, så kan en flot ansigtsmaling, som lyser op på huden under UV-lyset, gøre temaet endnu mere gennemført.

Når det kommer til festens rammer, så kan I give den hele armen med UV-balloner, bannere, guirlander, konfetti og alverdens bordpynt. Det fantastiske ved det her tema er, at det nemt kan kombineres med andre temaer. Hvem vil måske ikke gerne inviteres til en UV-glow-fastelavnsfest eller en polterabend med neontema?

Invitér alle vennerne ind til en fantastisk UV-fest og se dem lyse op på dansegulvet!

UV billede til FB
Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.