Handelsbetingelser hos Party In A Box

De betingelser du finder herunder, gælder for alle køb hos:

Party In A Box ApS
c/o Temashop ApS
Cvr. 33576420

Ordrebekræftelse

Når du har sammensat din helt egen unikke festbox og gennemført din ordre, vil du modtage en automatisk genereret ordrebekræftelse.
Jeg gør opmærksom på, at denne ordrebekræftelse kun er en bekræftelse på, at jeg har modtaget din ordre. Ordrebekræftelsen er ikke bindende for Party In A Box, da jeg har behov for at tjekke mit lager og sikre mig, at jeg kan levere de varer, som du ønsker til din fest.

Så snart jeg har godkendt din ordre, og din box er afsendt, vil du modtage en endelig kvittering for dit køb, samt informationer om forsendelsen. Og herfra er der kun tilbage at vente på din box fyldt med fest.

Priser

Alle priser er oplyst inklusiv alle afgifter og moms. Prisen på din box bliver fastlåst på bestillingsdatoen. Herefter kan der ikke opleves udsving i prisen. Der tages forbehold for åbenlyse fejl i prissætningen på hjemmesiden.

Du kan betale med kreditkort (Visa, Dankort, MasterCard, Maestro) ViaBill eller MobilePay. Pengene bliver ikke trukket fra din konto, før boxen har forladt mit lager.

Levering og fragtomkostninger

Jeg sender din box afsted fra mit lager indenfor 1 hverdag* ved bestilling inden kl. 14.00. Jeg konktakter dig, hvis din box mod forventning skulle blive forsinket.

Er der bestillingsvarer i din box, bliver din box først afsendt når disse er hentet hjem fra mit fjernlager. Der går derfor min. 7 hverdage, før jeg kan sende hele din samlede box afsted til dig.

Når du bestiller en box hos Party In A Box, får du gratis levering til nærmeste GLS pakkeshop i Danmark ved køb for 499 kr. Ved køb for under 499 kr. er fragten +49 kr. for pakkeshop og +59 kr. for levering til en valgfri privat adresse. (Dette gælder dog ikke Grønland og Færøerne.) Du kan også vælge gratis afhentning på mit lager i Egå ved Aarhus.

Ved afhentning sender jeg dig en mail, når din box er klar til afhentning. Herefter kan du hente din pakke på Stavneagervej 11, 8250 Egå, mandag til fredag kl. 8.30 – 16.00 (fredag kl. 15.00).

Når din box er afsendt fra mit lager, vil du modtage et forsendelsesnummer, hvor du kan følge boxen helt frem til det aftalte leveringssted, og forberede dig på at festen nærmer sig.

Hvis du ved en fejl har skrevet forkert adresse, som er skyld i at pakken kommer retur til mig, forpligter du dig til at betale for en eventuel genforsendelse.

Bestiller du din ballon box inden kl. 12.00 på hverdage får du den leveret dagen efter. Er leveringsdatoen for ballon boxen på en lørdag, søndag eller mandag, bliver boxen sendt om torsdagen, med levering fredag. Du kan også bestille ballon boxen god tid i forvejen, og så afsender jeg den først dagen før, den dato du har bestilt ballon boxen til. Det er for at helium ballonerne i ballon boxen er så friske som muligt, og derfor svæver så længe som muligt ved modtageren.

*Gælder ikke ved bestillingsvarer

Fortrydelsesret

Fra det tidspunkt du modtager din box, har du 14 dages fortrydelsesret.
Jeg gør opmærksom på, at din box udgør én samlet vare, og da prisen er for den samlede box, er det kun muligt at returnere hele boxen med fuldt ubrugt indhold. Du kan således ikke fortryde en del af din pakke, ligesom jeg ikke modtager brugte varer retur.

Hvis du fortryder købet af din festbox, og vil benytte dig af fortrydelsesretten, skal du kontakte mig på sales@partyinabox.dk

Herefter skal du pakke din box forsvarligt ind og returnere den til mig på denne adresse:

Party In A Box
Stavneagervej 11
8250 Egå

Du skal selv betale fragtomkostninger I forbindelse med returnering.

Hvis du fortryder dit køb, vil du blive tilbagebetalt på samme måde som du har betalt for varen. Tilbagebetalingen kan være op til 14 dage undervejs. Jeg gør opmærksom på, at jeg kan tilbageholde tilbagebetalingen indtil jeg har modtaget dokumentation for at du har afsendt boxen.

Reklamation

Du har altid 2 års reklamationsret når du handler hos mig. Det betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen. Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter du har opdaget problemet.
Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler jeg dine omkostninger i forbindelse med reklamationen. Det gælder også fragtomkostninger, hvis du har valgt den billigst mulige fragt i forbindelse med returneringen. Du skal kontakte mig på sales@partyinabox.dk inden du returnerer varen til mig på

Party In A Box
Stavneagervej 11
8250 Egå

Ansvar

Party In A Box bærer et almindeligt produktansvar i henhold til gældende lovgivning.

Party In A Box’s almindelige erstatningsansvar er begrænset til det beløb svarende til prisen på din box.

Party In A Box er ikke ansvarlig for forsinkelse eller manglende opfyldelse af aftalen, hvis der foreligger Force Majeure.

Klagebehandling

Hvis du ønsker at klage, opfordrer jeg dig til at kontakte mig på sales@partyinabox.dk, for at finde den bedste løsning. Skulle du være uenig i min behandling af klagen, kan du kontakte Center for Klageløsning hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Herefter kan du henvende dig til Forbrugerklagenævnet.

Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.