Jul

Pynt til julebordet

Julen kan komme til udtryk på mange forskellige måder, alt efter hvilke farver man kan lide og forbinder med denne højtid🎄 Derfor har vi sørget for flere forskellige boxe, til når der skal pyntes op til julens mange sammenkomster. Finder du ikke helt det, der falder i din smag, så kontakt os HER, og lad os finde ud af det sammen❤️

Populære produkter

Viser 1–10 af 36 resultater

Det kimer nu til julefest

Julefester, julefrokoster, juleaften – der er mange forskellige anledninger til at pynte flot op og byde gæsterne varmt indenfor. Julen er hjerternes fest, men foruden hjerter så er der også masser af glimmer, stjerner, balloner og julelys i vores juleboxe.

Vi har sammensat forskellige juletemaer her på siden, hvor du kan se vores bud på pynten til den næste julefest. Gå ombord i kategorierne og bliv inspireret til at sammensætte din helt egen box, der gør din julefest til noget særligt – uanset, om det er en fest for børnene, de voksne eller for hele familien.

Inviter gæsterne ind til et velpyntet julebord

Der er ikke noget, der kan sætte stemningen om en god julefrokost, som et veldækket og smukt pyntet julebord. Levende lys, julestjerner, servietter og bordpynt i de fineste farver er med til at sætte festen i gang og gøre gæsterne i godt humør.

Ved du allerede nu, hvordan dit julebord skal dækkes? Eller kunne du bruge nogle gode ideer og inspiration til, hvordan man kan dække op og dekorere med julepynt på bordet? Du finder masser af guld, glimmer og konfetti til julefesten – men også enkle og mere naturlige alternativer, der kan bruges til at skabe en hyggelig, nordisk julestemning.

Du kan bringe hele rummet i spil ved at hænge store julestjerner op i vinduerne, heliumballoner i loftet og dekorere væggene med guirlander og rosetter.

TIP! Brug en af guldguirlanderne som løber på midten af bordet og gør dugen ekstra festlig. Tilsæt stjerner, lys, bordkort og andre dekorationer og fuldend borddækningen.

Guld, grønt, hvidt, rødt eller måske sølv pynt til julefesten?

Nogle foretrækker bestemte farver og har måske skiftende temaer hvert år, mens andre foretrækker masser af glimmer og glitter. Der er dem, der er mest til guld, dem der er mest til sølv, og så er der dem, der elsker det grønne og røde, som er mere klassiske julefarver.

Med Party In A Box kan du shoppe alle dine favoritter på én gang, vi har nemlig allerede fundet og sammensat alt, hvad du skal bruge af pynt til at skabe en mindeværdig jul. Rigtig glædelig jul!

Nordisk jul
Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.