Babyshower

It’s a boy! 💙 … or girl! 🎀

Når en kvinde venter sig, hvad end det er din søster, veninde eller måske svigerinde, så fortjener hun et babyshower til at forsøde den lange ventetid. Selvom traditionen oprindeligt er amerikansk, så har vi taget den til os, som var det vores egen. Vi pynter op, bager lækre kager, laver sjove quizzer og overrasker den kommende mor med gaver. Er du i gang med at planlægge et babyshower? Tjek vores boxe ud – de fås blandt andet i et blåt og pink tema med forskelligt indhold 😍

Alt hvad I skal bruge af pynt til babyshower

Hos Party In A Box elsker vi enhver festlig anledning, og vi vil gerne være med til at skabe rammerne omkring jeres babyshower – og er der en bedre måde at gøre det på end med masser af smuk pynt?

Derfor har vi samlet alt, hvad du skal bruge for at gøre babyshower-festen til noget helt særligt for den kommende mor, lige her. Vi har endda inddelt babyshower-pakkerne i forskellige farvetemaer med alverdens pynt og dekorationer.

Du kan vælge mellem forskellige boxe, som vi har sammensat med alverdens pynt til bordet, til kagerne, guirlander til vægge og lofter og meget mere. Alt sammen i et tema, der enten passer til en lille pige eller dreng.

Festen hun aldrig glemmer

Der er nok at tænke på, når der skal arrangeres et babyshower. Særligt fordi det samtidig er en surprisefest, og al planlægning foregår i det skjulte. Men hemmeligheden og overraskelsen er også det, der gør et babyshower til en fantastisk begivenhed, både for de venner og veninder, som gerne vil hygge om den gravide, og for hende, der er i centrum. Det er en gestus og kærlighedserklæring, som hun sjældent vil glemme.

HUSK! Pak masser af Kleenex. Et babyshower giver som altid anledning til masser af glædestårer!

Få styr på forberedelserne med en babyshowerpakke med pynt

Der er ofte meget at se til, når der skal planlægges og arrangeres et bayshower i smug. Pynt, kage og lege eller quizzer hører sig til et babyshower. Der kan ikke pyntes for meget op på dagen, hvor den kommende mor skal fejres, og hos Party In A Box har vi derfor gjort den del af forberedelserne nemt for dig! 

Med en babyshower-pakke fyldt med fin pynt får du nemlig alt pynten samlet i én pakke – og så bliver den endda leveret lige til døren.   

GRL97-081J_02_S
Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.