Ramadan / Eid

Ramadan og efterfølgende Eid er en skøn tid, hvor familie og venner samles omkring bordet til eksempelvis Iftar eller Fatoor, og det kræver selvfølgelig den fineste pynt og service 🎉🤩 Med Ramadan- og Eid-boxene har vi samlet en masse flot pynt til denne særlige lejlighed med månen og stjernerne i fokus ✨ Mubarak til alle fra Party In A Box!

Populære produkter

Viser 1–10 af 40 resultater

Fejr Ramadan og Eid med festlig pynt! 

Hos Party In A Box finder du flere boxe til både Ramadan og Eid – og vi har selvfølgelig også en børnevenlig pakke fyldt med pynt. 

Eid er også børnenes fest, for til Eid får mange børn gaver, og det er derfor en højtid, som mange børn ser frem til. Vi har derfor sørget for, at der er masser af pynt og aktiviteter til børnene under nedtællingen til Eid. Kig i boxen “Ramadan og Eid til børn” for at finde sjove aktiviteter og pynt, som både børn og voksne kan lave sammen under Ramadan og op til Eid.

Find din pakke med Ramadan-pynt hos Party In A Box

Efter Ramadanen er slut, så skal perioden, hvor der bliver fastet fra solen står op til den går ned, selvfølgelig fejres med manér! Det gøres ved en stor fest, Eid, hvor venner og familie samles og lykønsker hinanden. 

Der skal ofte laves en masse mad og andre forberedelser til Eid, og derfor kan der hurtigt blive nok at se til. Med en pakke med flot Eid-pynt kan du hurtigt få tjekket pynt og udsmykning af to do-listen – og endda få boxen leveret direkte hjem til dig. Det eneste, du skal gøre, er at udvælge din favoritpakke med pynt, modtage din pakke og pynte op. Du kan sænke skuldrene og slippe for at bruge tid på at gå fra butik til butik efter det helt rigtige Ramadan- og Eid-pynt.  

Fuldend festlighederne med gennemført pynt til Ramadan og Eid fra Party In A Box – festlighederne bliver helt sikkert uforglemmelige! 

AmasiCards_46A8278_900x
Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.