Sølvbryllup

Sølvbryllupsdagen er en af de helt store🤍 25 års ægteskab skal selvfølgelig fejres med alt i sølv til en fest, hvor I hylder hinanden og kærligheden. Hos Party In A Box finder du det, som du skal bruge til at gøre sølvbrylluppet helt uforglemmeligt🌟

Skab den sølvbryllupsfest I drømmer om

Skal der være fest, så lad der være fest! Hvis det stod til os, så skulle alle små såvel som store øjeblikke her i livet fejres med champagne – og her er sølvbrylluppet altså en af dem, der kalder på en god fest. Hvis I har det på samme måde, så kan I finde alt det pynt og de dekorationer, som vil gøre jeres sølvbryllupsfest til en af dem, som både I og gæsterne vil huske.

Skal det være en stor fest for alle vennerne og hele familien? Eller har I mere lyst til at invitere de tætteste i jeres inderkreds? Uanset festens størrelse så er sølvpynten med til at give en særlig stemning til jeres arrangement.

Vi har samlet et stort udvalg af sølvpynt, så I kan dekorere og pynte op til den fest, der er efter jeres smag og ønsker. Har I mod på en moderne fest med ballonguirlander og sølvkonfetti? Eller er jeres stil mere traditionel og klassisk, så finder I også guirlander til væggene og fine bordkortholdere, som sætter prikken over i’et. Valget er jeres. Her hos os finder I det, der skal til for at følge festen til dørs.

Et sølvbryllup med stil

Det gode ved festpynt og dekorationer er, at man kan præge festen til at være lige netop det, som man har lyst til og drømmer om. Skal det være en afdæmpet og enkel borddækning, så kan du vælge nogle simple bordkort, sølvkonfetti og lys – men vil du have mere knald på feststemningen, så gå all in med guirlander, pomponer, folieballoner med bryllupsdatoen og ballonguirlander.

Det er i virkeligheden kun jeres egen fantasi, der sætter begrænsningerne. Og hvis I har brug for inspiration og hjælp til at finde og sammensætte stemningsskabende pynt, så kontakt os lige HER.

Sølvbryllup
Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.