Neonskilte i LED

Gør din fest unik med et flot LED neon skilt fra Party In A Box ✨

Nu kan du gøre din fest helt unik med et flot LED-neonskilt fra Party In A Box – det skaber blikfang, som kun et ægte neonskilt kan gøre det✨

Med et lysende skilt i neonfarver kan du skabe en vild wow-effekt og sætte tonen for din fantastiske fest. Skiltet med de prangende farver er perfekt som baggrund ved din selfie-station, som pynt ved indgangen til din fest eller over gavebordet – og som et flot, lysende minde efter festen🤩

Sæt din egen fest i spotlight med et neonskilt

 

Get ready, set – GO party! Skal der være fest, så lad der være fest. Med et neonskilt kan du gøre noget ekstra ud af brylluppet, konfirmationen, babyshower, studenterfesten eller måske den runde fødselsdag. Et stort skilt i neon – måske i pink, blå eller lilla – er den perfekte måde at vise gæsterne, at her er der altså planlagt et brag af en fest. Skiltet er en flot udsmykning, der kan hænges på væggen inde såvel som ude – alt det kræver er, at det kan sættes i et stik. Vil du gøre lidt ekstra ud af det, så kan skiltet kombineres med en matchende ballonguirlande eller ballonbue. Så kan vi tale om wow-effekt!

TIP!
Vælger du skiltet med “Mr & Mrs + efternavn”, så skal du i bestillingen selv vælge, hvilket efternavn der skal stå til sidst. Det gør ikke bare festen, men også udsmykningen ekstra personlig.

Neonskilt til bryllupsfesten eller barnedåb?

Neonskilte er en unik og anderledes måde at give kærligheden en tydelig plads til festen. Så hvorfor ikke lade neonbogstaverne sige de vigtige ord – It was always you, Happily Ever After, All you need is love, Oh Baby eller måske Happy Birthday? For mange brudepar, fødselarer og festarrangører gælder det netop om at skabe en fest, som bliver en af dem, gæsterne taler om i flere år. Skal festen stå ekstra klart i gæsternes og jeres egne minder, så kræver det, at I giver den gas med pynten. Særligt brylluppet er en af livets største fester, og derfor er ekstraordinær udsmykning, såsom et neonskilt, helt perfekt. Sammen med fine folieballoner, guirlander og andre ophæng, bordpynt og masser af dekorationer giver neonskiltet lige lidt ekstra til feststemningen. Hvis I har planer om at sætte en selfie-station op, hvor I sammen med gæsterne kan forevige sjove øjeblikke, så er et neonskilt en helt oplagt baggrund.

Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.