Bryllup

Kirkeklokkerne ringer, smilene breder sig på ansigterne blandt gæsterne, og kærligheden stråler fra de to mennesker, der har givet hinanden sit ja💕 Brylluppet er en af livets største begivenheder, og det skal afspejle sig i den fest, brudeparret holder for at fejre hinanden. Derfor er det selvfølgelig ikke helt ligegyldigt hvilken bryllups pynt, der bruges på dagen. Her hos os kan du mixe en box med pynt, der passer perfekt ind i jeres bryllupsdrømme og -planer✨

Alt i bryllupspynt og pynt til borddækning

Hvor skal vi starte? Når man planlægger en stor og mindeværdig fest som et bryllup, så er der et utal af punkter, som skal krydses af på to-do-listen. Blandt andet lokation for festen, gæstelisten, middagen og drikkevarer, tøjet og ikke mindst bryllup pynten. I det følgende vil vi prøve at guide dig igennem pynten til dagen, og måske du kan bruge dette som din lille huskeliste.

Kirken:

Når I har sagt ja til hinanden, står alle dem i holder af og venter på jer ude foran kirken, rådhuset eller venter på at se jer gå tilbage ad den grønne lund. Her er der flere forskellige ting som benyttes.
Sæbebobler er blevet meget populært, da det siges, at fuglene får ondt i maven af risene, som man traditionelt kaster på brudeparret. Der findes sæbebobler i alle bryllupsboxene. Hvis I gerne vil kaste ris på den traditionelle måde, så kan I også finde små poser til ris i flere forskellige farver. Poserne kan udover ris også fyldes med tørrede blomster, som både dufter og ser super fine ud.

Bilen:

Bliver I hentet i bil, er der også de fineste kit til at pynte bilen med. På denne måde får du let gjort bilen super fin, og hvis de andre bilister ikke skal være i tvivl om, at I er nygifte, finder I også dåser til at montere bagpå bilen.

Receptionen:

Skal I holde en reception inden selve festen, er det en rigtig god ide at have engangsservice. Dette er super let, og der findes rigtig meget smukt og elegant engangsservice. Både velkomstskilte, balloner, rosetter m.m. er en god måde at skabe et helt fantastisk look, som med garanti vil imponere de inviterede.

Middagen & borddækning:

Kjolen, stedet, ringen er alt sammen en høj prioritet, men det er bryllup borddækningen bestemt også. Der er mange forskellige looks og måder at stille bordene op på, og det samme er gældende for pynten og for bordpynt til bryllup. De mest populære pynteartikler til bordet er bl.a. bordnumre og bordkort. Se den box der passer til dit bryllup og få massere af inspiration til, hvilken pynt der kunne gøre jeres borddækning helt speciel.

Festlokalet:

Uanset om I holder festen inde eller ude i haven, hjemme eller i et lejet lokale så er pynt til bryllup med til at danne rammerne om festen. I kan finde inspiration til forskellige temaer her hos os og selv sammensætte den box, der rummer de rette elementer. Vores lysposer er især populære som dekoration på trappen, i haven eller måske endda på bordene. Det samme gælder vores balloner med LED-lys, som f.eks. kan bindes på stoleryggen eller rundt omkring i rummet. Find alt fra guirlander, pompommer, foliegardiner, diverse dekorationer til store ballonguirlander i smukke farver.

Gem minderne:

Under afsnittet ideer finder I inspiration til, hvordan I kan gemme minderne fra jeres dag. Hvis I har lejet en selfiestation, er der en guide til, hvordan du laver den fineste rosettevæg, som vil give billederne et ekstra smukt look. Og du finder selvfølgelig også de fineste photo-props i alle boxene. Under ideer finder du også inspiration til, hvordan du kan bruge et Instax kamera til at forevige minderne fra jeres dag. Her kan der laves en ramme, hvor du skal bruge snor og klemmer, eller lave en mindebog hvor du i boxene finder de fineste gæstebøger, som er egnet til dette. Du finder alle ideerne om Instax billederne her

Drinks:

Når festen for alvor går i gang, skal der sikkert mixes og drikkes en masse drinks. Hertil kan du finde de flotteste kopper og sugerør i lige de farver, som passer til dit bryllup. Dette gør det også nemt for enten jer eller personalet til festen, at få ryddet op dagen efter, og man sørger også for, at der ikke bliver smadret et eller to glas, når der skal danses vildt.

Dansen:

Når vi nu er ved dansen, er der jo én dans, som er helt særlig, og som er et af aftenens højdepunkter. Hvorfor ikke gøre dette moment endnu mere særligt? I boxene finder du 30 cm lange stjernekastere som brænder i 1,5 min. Dette giver den fineste stemning og lyser kredsen rundt om jer op, som en funklende stjerne. Et lille tip er at have en spand med sand stående til efter dansen, som folk kan lægge de brugte stjernekastere i. Hvis ikke stjernekastere er noget for jer, er der også mulighed for at udlevere push pops som kan fyres af, når alle gæsterne er samlet omkring jer i midten.

Vi håber at denne guide gav jer inspiration til, hvordan pynten kan være med til at gøre jeres dag lidt mere speciel.

konfettirør med sommerfugle
Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.