Levering

Jeg gør alt, hvad jeg kan for at sende din box afsted fra mit lager indenfor 1-2 hverdage* ved bestilling inden kl. 14.00, men jeg kontakter dig selvfølgelig, hvis din box mod forventning skulle blive forsinket. Ved bestilling efter kl. 14.00 vil jeg selvfølgelig gøre hvad jeg kan, for at få din box pakket og sendt på dagen, men jeg kan intet love. Den vil dog altid blive sendt den følgende hverdag (ikke i weekenden).

Har du en eller flere bestillingsvarer i din box sender jeg hele din box samlet, og der går derfor min. 7 hverdage inden jeg kan sende din samlede box afsted til dig, da bestillingsvarer skal hentes hjem fra mit fjernlager. Er du i tvivl om din box kan nå at komme frem til din festdato pga. bestillingsvarer, så kontakt mig gerne.

Når du bestiller en box hos mig, får du gratis levering til nærmeste pakkeshop i hele Danmark. Du kan også vælge levering til en valgfri privat adresse for + 49 kr. eller gratis afhentning i Egå. Dette gælder dog ikke Grønland og Færøerne, men kontakt mig gerne, hvis du vil have sendt en box her til – så finder vi ud af noget.

Når din box er afsendt fra mit lager, vil du modtage et forsendelsesnummer, så du kan følge boxen helt frem til det aftalte leveringssted – og glæde dig til, at din fest nærmer sig.

Hvis du ved en fejl har skrevet forkert adresse, som er skyld i at pakken kommer retur til os, forpligter du dig til at betale for en eventuel genforsendelse.

Ballon boxe kommer også med fragtfri levering til nærmeste pakkeshop eller til en valgfri privat adresse for + 49 kr. Bestiller du inden kl. 12.00 på hverdage får du ballon boxen leveret dagen efter. Er leveringsdatoen for ballon boxen i en weekend, bliver boxen sendt om torsdagen, med levering fredag. Du kan også bestille ballon boxen god tid i forvejen, og så afsender jeg den først dagen før, den dato du har bestilt ballon boxen til. Det er for at helium ballonerne i ballon boxen er så friske som muligt, og derfor svæver så længe som muligt ved modtageren.

Jeg benytter mig hovedsageligt af GLS og Bring, og jeg bestræber mig på, at du har modtaget din box senest 3 hverdage efter afsendelsen fra mit lager.

Ved afhentning sender jeg dig en mail, når din box er klar til afhentning. Herefter kan du hente din pakke på Stavneagervej 11, 8250 Egå, mandag til fredag kl. 8.30 – 16.00 (fredag kl. 15.00).

Læs mere under Handelsbetingelser

*Gælder ikke ved bestillingsvarer