Student

Pynt til studentergilde

At få studenterhue på er et stort øjeblik i ens liv, og det kræver et brag af en studenterfest fyldt med den helt rigtige farve pynt og masser af sommerstemning! Vi har derfor sammensat flere forskellige boxe, der er fyldt med flot studenterpynt og service. Find nemt den pynt, som passer lige til din hue, så du kan holde sommerens flotteste studentergilde. Tillykke med huen! 🥳👏

Rød eller blå? Alle huer fortjener en studenterfest

Det gælder om at fejre alle små såvel som store øjeblikke her i livet, og studenterhuen må siges at være en af de største. Det er kulmination på flere års slidsomt skolearbejde, og derfor skal huen da også fejres med manér. Så, skååål og tillykke!

Party In A Box er stedet for alle, der har en plan om at gøre studentertiden til en helt særlig fejring – både for dig, der selv er bærer af huen, og for dig der er forælder til en glad student.

Her på siden er der samlet alt, hvad et sandt studentergilde behøver – både når det gælder bordpynt og dekorationer til at give teltet, stuen eller festlokalet en gennemført feststemning. Har I brug for noget andet end det, der er her på siden, så kontakt os HER, og lad os finde ud af det sammen.

Hold et brag af et studentergilde med farvet pynt

Studenterpynten, som du finder her på siden er naturligvis præget af de farver, som de fleste studenterhuer har – rød og blå – men derudover kan du også sammensætte en box med både lyseblå, lilla og grå pynt.

Du kan som altid tage inspiration i det, du finder her på siden eller bruge vores bud på en smuk pyntning under hvert farvetema. Her får du også gode ideer til hvordan, man kan sammensætte fine pynteting og gøre temaet gennemført ned til mindste detalje.

TIP! Byd dine gæster medstuderende velkommen under en smuk ballonbue i den helt rigtige farve – eller sæt et festgardin op i døråbningerne og på væggene. Så har I samtidig en smuk baggrund til billeder!

Lad den røde eller blå farve skinne igennem i alt fra servietter, bordløbere, foliebogstaver, guirlander, balloner og til små studenterhuer til sugerør. Der må ikke være tvivl om, hvilken studenterhue I skal fejre!

Her kan du finde vores røde pynt til studenterfest eller blå pynt til studenterfest.

Nyd studenterfesten til den sidste gæst er gået

Hos Party In A Box er det vores fornemste opgave at gøre festen til en leg. Vi har derfor samlet alverdens festlig pynt og dekorationer, således at du ikke skal bruge tid på at shoppe rundt for at finde de perfekte balloner eller guirlander til studentergildet. Du skal derimod kun bekymre dig om at åbne din box, pynte op og nyde gæsterne, der er kommet for at fejre studenten.

Nyd din studenterfest med traditioner og sjove lege

Det er ikke nogen hemmelighed, at studentertiden er propfyldt med traditioner og ritualer, som bare hører sig til. Særligt studenterhuen markerer netop disse ritualer, og det kan være alt lige fra, at studenterne med mindste og højeste hattemål skal give øl til klassen, og der skal laves hakker i skyggen, hvis studenten kaster op. Nogle af de traditioner, som er værd at huske til din studenterfest, er blandt andet, at dine gæster kan skrive en hilsen inde i huen, og gode venner skal sætte et bideaftryk i den sorte skygge.

Bliv klar til studenterkørsel

Et af de helt store højdepunkter for studenterne udover studenterfesten er studenterkørslen. Her besøges alle studenternes hjem på en køretur, hvor familierne står klar med drikkevarer og snacks til de glade studenter. Hos Party In A Box kan I både finde pynt til jeres studentervogn, men også diverse service, som I kan anrette på, når de glade unge mennesker kommer forbi hjemme hos jer.

Hvad er en studenterfest?

En studenterfest, også kaldet studentergilde, har i mange år været en tradition. Her fejrer vi afslutningen på studenteruddannelsen og den ikoniske studenterhue på hovedet. Det er ofte et symbol på et afsluttet kapitel i et ungt menneskes liv, og det skal selvfølgelig fejres, inden studenten skal finde ud af, hvad næste kapitel byder på.

Hvordan pynter man op til studenterfest?

Med studentergilde pynt kan du sætte rammerne for festen, og det er ofte med til at skabe den helt rigtige stemning. Til studenterfester hører det sig ofte til at pynte op i den farve, som huen har (ofte rød eller blå). Hos Party In A Box kan du få en masse inspiration til, hvordan oppyntningen skal være hos jer.

Hvem inviterer man til studenterfest?

Det er selvfølgelig helt op til studenten, hvem der skal med til festen. Mange vælger at invitere familie, venner og medstuderende, men det kan være tit svært at få det til at gå op, hvis alle medstuderende skal holde en studenterfest.

Hvor holder man studenterfest?

Du kan holde din studenterfest derhjemme eller i et lejet lokale alt efter, hvad du har lyst og plads til. Studentertiden ligger oftest i juni, og derfor sætter mange også telt op i haven, hvor der kan festes til den lyse morgen.

image00024
Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.