Polterabend

Skal du arrangere en polterabend, og vil du gerne skabe en helt uforglemmelig dag for både bruden og veninderne? Lad pynten fra polterabend boxene fuldende temaet for dagen, og lad den kommende brud nyde en dag til ære for hende og den sidste tid før brylluppet.

Hvad er en polterabend?

En polterabend er en hel dag, typisk 1 eller 2 uger før brylluppet. Her fejrer vennerne brudeparret hver for sig, ønsker dem held og lykke i deres kommende nye tilværelse som mand og kone, og minder dem om alle de sjove ting, de vinker farvel til fra ungdommen og “single”-livet.

Der findes mange forskellige måder, at afholde polterabend. Der er ikke noget rigtigt og forkert, og der findes både de vilde og de mere rolige polterabender.

Fælles for de fleste polterabender er, at man typisk overrasker med morgenmad eller brunch, og afslutter hele dagen med fest og eventuelt den sidste bytur som ugift. Her er bud på dagens forløb:

Morgenen

Dæk og pynt bordet med servicen fra polterabend boxene. Hovedpersonen vil uden tvivl føle sig særlig, når I har brugt tid på det, for hendes skyld. Server lækker morgenmad eller brunch, og gør brug af papservice og sugerør, så I ikke efterlader opvask når I skal ud af døren.

Hvis I er til det traditionelle og klassiske polterabend, så klæd bruden ud. I boxene finder I alt fra tylskørt, til boa, til diadem eller hårbånd m.m., samt skråbånd til både bruden og veninderne.

Dagen

Efter morgenmaden og den eventuelle udklædning, er det kun fantasien der sætter grænser for hvad sådan en dag kan udfyldes med. Nogle foretrækker en rolig polterabend, med fx wellness-aktiviteter og hyggelige timer, mens andre foretrækker fart over feltet, alkohol og stramt program med fx painball, kys på strøget og andre grænseoverskridende elementer.
I løbet af dagen skal der spises frokost. Papservicen er nem og let at tage med på farten, og hurtig at komme af med, når det er blevet brugt.

Aftenen

Når dagens program er ovre, er der mange som vælger at den kommende brud skal nyde en sidste bytur som ugift, med sine veninder. I polterabend boxene er der mange forskellige muligheder for polterabend pynt; både balloner, rosetter og bannere vil skabe den helt rette stemning. Bland jeres yndlingsdrinks sammen, tag billeder med de sjove photo props og skab en masse uerstattelige minder.

Vil du have mere inspiration og gode idéer til at planlægge en polterabend? Så læs mit blogindlæg, som er en rigtig god guide og hjælp til at planlægge en polterabend. Læs blogindlægget HER.

 

hvidt skråbånd bride to be
Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.