Eid pynt

Skal du fejre ramadanens afslutning med manér med en stor Eidfest? Eller måske fejre Eid ul-Adha? Vi er her for at hjælpe dig. Her på siden har vi samlet alt, hvad du skal bruge for at pynte festligt op til eid al-fitr – lige fra smukke gulddekorationer og guirlander til matchende guldservice. Tag et kig på udvalget, og vælg favoritterne ud til din box. Eid Mubarak! 🥳✨

Lad Eidfesten begynde!

Eid betyder ”højtid” eller ”fest” på arabisk, og det er netop, hvad der er tale om, når man holder Eid al-Fitr og Eid al-Adha. Ramadan er den muslimske fastemåned, og den afsluttes med en stor fejring, hvor venner og familie bryder fasten, besøger hinanden og lykønsker med udtrykket Eid Mubarak!

Netop ordene Eid Mubarak er et af de udtryk, der går igen på meget af den pynt og de dekorationer, som du finder her – klar til at pynte på bordet, i vindueskarme eller i lofterne.

Alle familier har deres egne skikke, der er forbundet med lille Eid. Men som det også er med julen, så er der også nogle gennemgående traditioner i forbindelse med Ramadan og Eid al-Fitr. Det er en tid til nærvær, fællesskab, fejring og god mad. Det kalder på hjertelige sammenkomster og derfor også på rig mulighed for at gøre stuen, festlokalet eller kontoret klart med masser Eid-pynt i guld.

Datoer for Eid i 2024

I 2024 fejres Eid al-Fitr fra om aftenen d. 9. april til om aftenen d. 10. april. Eid al-Adha 2024 fejres fra om aftenen d. 16 juni til om aftenen d. 20 juni.

 

Skab en festlig stemning med pynt til Eid

Vi har nøje udvalgt de dekorative festartikler og pynt, som kan være med til at markere, at nu er det tid til fejring. Du kan vælge at tage udgangspunkt i vores bud på en komplet box med Eid-tema – heri vil du finde alt til bordet, kagedekorationer, de fineste guldbannere og balloner samt masser af ophæng og kort.

Vil du hellere selv vælge dine egne favoritter, så kan du blot tage inspiration i udvalget her på siden og selv plukke de ting ud, som du vil pynte op med til din Eidfest. Fordelen ved at sammensætte en box her hos Party In A Box er, at så kan du shoppe det hele på én gang. Alt lige fra foliebogstaver og -tal til accessories og bordpynt.

Skulle Eid-pynten vi har her på siden alligevel ikke imødekomme dine ønsker om festen, så tag endelig kontakt HER.

Så er der kun tilbage at sige: Eid Mubarak!

Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.