Babyshower pige

Forventningens glæde, når en lille ny pige er på vej, skal selvfølgelig fejres 🥰 Find nemt alt pynt, som du skal bruge, til at give den kommende mor et dejligt babyshower omgivet af venner og familie lige her 🤰

Festligt pynt til babyshower for piger

Et babyshower er en særlig begivenhed for den gravide, der fejrer at hendes hverdag og rolle snart bliver ændret resten af livet. Hvis din veninde/søster/kusine eller andre venter en lille pige, så er det oplagt at holde et babyshower i de lyserøde nuancer.

Babyshower er en dejlig overraskelse og det bliver en endnu større overraskelse, hvis der er sørget for det hele selv ned til de mindste detaljer. Det kan godt betale sig at købe en samlet løsning med pynt, så der kommer styr på festens tema. Og det er også meget nemmere for dem der står for denne overraskelses Babyshower tema fest.

Hvis du ønsker at skabe det ultimative babyshower, så skal du lave et tema for dagen. Til et babyshower for en pige, bør der være pyntet op med dekorationer i flotte lyserøde farver, der fejrer den gravide og babyen.

Et babyshower bliver stadig mere populær herhjemme og er efterhånden ved at være en tradition til de kommende mødre i Danmark. Konceptet babyshower stammer fra 1800-tallet og er en kæmpe trend i USA. Det er en god mulighed for den gravide til at få snakket med alle venner og familie før den kommende tid, hvor babyen kommer i fokus.

Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.