Babyshower dreng

Forventningens glæde, når en lille ny dreng er på vej, skal selvfølgelig fejres 🥰 Find nemt alt pynt, som du skal bruge, til at give den kommende mor et dejligt babyshower omgivet af venner og familie lige her 🤰

Festligt pynt til babyshower for drenge

Et babyshower er en særlig lejlighed, der fejre at der snart kommer en lille ny dreng til verden. Babyshoweret er for den gravide og hendes barn. Alt fokus skal derfor være på den kommende mor. For at gøre dagen ekstra særlig uden at det skal være ekstra tidskrævende, så sørger vi for alt pynt og borddækning til festligheden. Et babyshower skal være sødt og passe til barnets køn. Derfor har vi samlet en masse festligt pynt i flotte blå farver, der passer til drengen.

Et babyshower er en særlig begivenhed for den gravide, der fejrer at hendes hverdag og rolle snart bliver ændret resten af livet. Babyshower er en dejlig overraskelse og det bliver en større overraskelse, hvis der er sørget for det hele selv ned til de mindste detaljer. Det kan godt betale sig at købe en samlet løsning med pynt, så der kommer styr på festens tema. Hvis din veninde/søster/kusine eller andre venter en lille dreng, så er det oplagt at holde et babyshower i de blå nuancer.

Til et babyshower er der fokus på den gravide og babyen. Denne begivenhed bliver mere og mere populær herhjemme i Danmark. Konceptet stammer fra 1800-tallet og er en kæmpe trend i USA. Babyshower er efterhånden ved at være en tradition til de kommende mødre i Danmark. Det er en god mulighed for den gravide til at få snakket med alle venner og familie før babyen kommer i fokus.

 

Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.