Gem dine minder for livet

2. okt. 2019 af Trine Hansen

At gemme minder fra sin fest kan gøres på mange måder. Det kan være i erindringen, billeder taget på telefonen eller en selfie prop. Men en af mine favoritter at billeder fra Instax. Dette kræver selvfølgeligt at du har et Instax kamera, men jeg syntes at investeringen er alle pengene værd.

Instax Mini

Billedramme

Der er flere forskellige måder hvorpå du kan bruge dit Instax kamera og hvordan du kan bruge billederne både under og efter festen.
En af de ideer som jeg syntes er rigtig sjov til en fest er at stille et Instax kamera frem til gæsterne så de kan tage billeder i løbet af festen.

Når gæsterne har taget deres billede kan de i bunden af billedet skrive en tekst og herefter hænge dem op på snore som er enten fæstnet bag på rammen med små stifter eller snoet rundt om selve rammen.
Til ophæng bruges de små klemmer som findes i stort set alle boxene her på hjemmesiden.

Rammer kan findes overalt på landets genbrugsstationer og ellers er der masser af dem til salg på DBA. Efterfølgende kan ramme sættes op i hjemmet som et minde om festen, stemningen og de mennesker som deltog. På billedet ovenfor at der brugt et Instax Mini 9 som giver billeder i dette format.

Mindebogen der lavede sig selv

Ja det lyder jo næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. Her er det også det seje Instax der er med til at gøre bogen ekstra speciel.

Inde på både konfirmations- og bryllups boxene finder du gæstebøger med blanke sider i. Mindebogen der lavede sig selv bliver nemlig skabt af dine gæster. Vi kender jo alle de gode intetioner om at få lavet en bog med minder efter festen, men man får det bare aldrig gjort.

Ideen er at man stiller sit Instax frem til gæsterne og lader dem tage billeder af sig selv. Der ligges også små kugler af elefantsnot frem som bruges til at sætte billederne ind i bogen og samtidig skal gæsterne skrive en hilsen i bogen. På den måde har man både et billede af sine gæster men også en hilsen. SMART!

Rigtig god fornøjelse og god fest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.