Sådan laver du en flot rosettevæg

25. aug. 2022 af Trine Hansen

Rosetter kan virkelig givet det fineste look til en fest og samtidig er de super nemme at pynte op med.
Det er blevet utrolig populært at have en selfie væg til festen og her bruges ofte et glimmergardin som baggrund. Men vil du gøre din fest lidt mere lækker, så kommer guiden til at lave en rosette væg her.

Du skal bruge:
– Spånplade i de mål du ønsker væggen
– Små stifter i forskellige længder
– Rosetter

Start med at ligge alle rosetterne i den kollage som du ønsker. De må meget gerne dække ind over hinanden og brug gerne de store som en form for bund. Når hele pladen er dækket kan nogle af de små ligge hen over så der bliver niveau forskel.

Rosette moodboart

Når alle rosetter ligger som de skal slås de små stifter i forskellige steder så lang inde mod midten på rosetterne som muligt. Brug de korte stifter til de rosetter som danner bunden og dermed er tættest på spånpladen og brug de længere stifter til de mindre rosetter, som ligger ovenpå bunden.

Gavebord

Udover at rosettevæggen kan bruges som en selfie væg kan den pynte foran buffeten, gave bordet eller andre steder hvor i syntes at festen skal peppes lidt op.

Laver i en fed rosette væg og deler på de sociale medier så tage endelig @partyinabox.dk og så vil jeg dele jeres flotte arbejde på min story.

Rigtig god fornøjelse

Signatur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.