Content protected by Whocopied.me

Sådan bruger du helium til din fest

27. aug. 2020 af Trine Hansen

Heliumballoner giver bare noget helt særligt til festen, og derfor har jeg lavet denne guide, så du også kan få den fede helium effekt. Men lige så flot det kan være, lige så besværligt kan det også være, hvis man ikke har erfaring med det. Jeg har desværre oplevet fester hvor alle latexballonerne blev pustet op dagen før og hvor man på festdagen møder ind til en masse trætte balloner som ligger på gulvet. KRISE!!!


Nedenfor har jeg delt guiden op i to typer af balloner. Folie -og latexballoner, og hvis du er i tvivl om hvad forskellen er, så kan du se det på billederne nedenfor, hvor billedet til venstre er latex balloner og det til højre er folie balloner.

Se videoen

Hvis du ikke orker at læse en lang guide, så kan du se videoen nedenfor hvor jeg guider dig igennem hvordan man bruger helium i latex balloner og folie balloner

Folieballoner

Fylder du folie balloner med helium kan de holde i op til 3 dage. Der er selvfølgelig stor forskel på kvaliteten og nogle balloner vil måske blive slatne efter nogle dage, eller måske timer. Nogle af de folie balloner jeg har haft tilbage efter photoshoot i Party In A Box har svævet mere end 6 måneder efter shootet. Så en folieballon i en god kvalitet, vil holde Helium i flere dage, hvis ikke meget mere.

OBS! Er folieballonen mindre end 45 cm høj, så kan den ikke svæve med helium i. Der er mange der tror at de meget populære bogstav-folieballoner kan svæve, men de hyppigst solgte er 35 cm og kan derfor ikke svæve med helium. 

Latex balloner

Vil du gerne pynte op med latex balloner til festen er det lidt mere krævende, da de nemlig pustes op i sidste øjeblik! En latexballon på størrelsen 20-22 cm vil typisk svæve i 5-6 timer. Kvaliteten af latexballoner varierer meget, og hvis ballonerne er meget tynde så vil de måske springe så snart de bliver fuldt med helium. Nogle balloner vil også kunne være tungere, og vil derfor svæve i kortere tid, dette kan for eksempel være latexballoner i metalliske farver, balloner som er mindre end 22 cm eller LED balloner, som kun svæver i 2-3 timer.

Som hovedregel vil en latexballon svæve længere, jo større den er. Måske du undrer dig over hvorfor latexballoner svæver kortere? Jo, det er simpelt… eller liiidt teknisk 😉 Det latex materiale som ballonerne er lavet af, er ikke 100% tæt, og der vil derfor langsomt kunne slippe luft ud af fibrene i ballonen. Så derfor –  jo større latexballonen er, jo større en mængde luft er der i ballonen, jo længere tid tager det om at sive ud. 

OBS! Du kan forlænge latexballoners svævetid, ved at købe HiFloat, som er en væske der sprøjtes ind i ballonerne. Væsken lukker fibrene i ballonen, og derfor kan ballonen holde på helium i 25 gange så lang tid. HiFloat virker kun i latexballoner, og vil have den modsatte effekt, hvis det benyttes i en folieballon.

Se eventuelt videoen omkring HiFloat nedenfor 🎈🎉

Men hvor køber jeg så både helium og HiFloat? Det gør du jo selvfølgelig her på shoppen. I alle boxe har du under kategorien balloner mulighed for at tilføje begge dele til din box.

Jeg håber at du fik lidt hjælp fra dette indlæg og vil ønske dig god fornøjelse med festen.

De bedste festhilsner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *