Content protected by Whocopied.me

Ballon box stjerne med tekst & tre balloner

359,00 DKK

359,-

Gør alle livets små og store begivenheder til noget særligt med en flot stjerneballon box med en sød lille hilsen.

Send din helt egen personlige lykønskning til f.eks. fødselaren, verdens bedste mor, studenten, de nybagte forældre, konfirmanden eller brudeparret. Du kan også glæde din partner med nogle søde ord eller fortælle dine forældre, at de skal være bedsteforældre.

Ligemeget hvilken kærlig hilsen du gerne vil sende, så er stjerneballon boxen den perfekte måde at gøre det på.

Folie stjernen og ballonerne svæver rigtig flot, da de er fyldt med helium, og bundet til en fin lille ballonvægt. Ballonvægten forhindre det hele i at flyve væk, og gør det nemt at flytte rundt med dem. Stjerne og balloner bliver leveret i en stor box, og svæver derfor fint op når boxen bliver åbnet – til glædelig overraskelse for modtageren.

(Åben ikke boxen med kniv eller saks, da der så kan blive prikket hul på ballonerne. Dette står også på boxen ved modtagelse.)

Ballon boxen kommer med fragtfri levering til nærmeste pakkeshop eller til en valgfri privat adresse for + 39 kr. Vær opmærksom på, at leveringstiden er min. 2-3 hverdage. Skriv derfor den dato hvor ballon boxen skal leveres til modtageren, og så sørger jeg for, at ballonen når frem til lige præcis den dato – så ballonerne holder sig længst muligt hos modtageren.

Ønsker du tekst på begge sider af ballonen, så kontakt mig gerne.
Varenummer (SKU): BALLONBOX14 Kategori: