Konfirmation

Konfirmationen er en stor dag for de unge, som træder ind i de voksnes rækker. Dagen skal selvfølgelig fejres, og mange af de unge mennesker har gjort sig tanker om, hvordan festen præcis skal se ud. Vi har derfor sammensat en række boxe med konfirmationspynt, der gør det nemt at finde det perfekte til konfirmations festen🎉🎈 God fest og tillykke med konfirmationen!

Jeg kan hjælpe dig
Har du brug for hjælp til at mixe din box,
kontakt mig
+

Gør konfirmationsfesten til en dag, I vil huske

Den store konfirmationsdag er en dag, som de søde unge mennesker ser frem til i lang tid. En stor del af planlægningen handler for konfirmanderne om, hvordan festen skal forløbe, hvordan den skal se ud og udstråle overfor gæsterne.  Og her er mulighederne mange!

Vores boxe til konfirmationerne kan hjælpe med at skabe overblik over mulighederne. Her kan du samle alle de ting, som du allerbedst kan lide i én box. Så er rammerne sat for en flot og mindeværdig konfirmationsfest.

Skræddersy pynten efter de unges egne ønsker

Konfirmationen er verdens bedste mulighed for at skabe en fest, der opfylder de unges drøm om en stor

Det er her, vi kommer ind i billedet – hos Party In A Box finder du et stort udvalg af konfirmations pynt og tilbehør, som netop kan være med til at gøre festen til noget særligt. Vælg mellem alverdens farver, temaer og typer af pynt og dekorationer.

Giv gas med glimmer, guld og smukt pastelfarvet pynt, hvis hun elsker alt, hvad der rimer på glitter. Som vi siger; no glitter, no party. Og hvis teenageren er mere til et naturligt, klassisk eller måske ensfarvet tema, så er der rig mulighed for at opfylde det ønske. I kan mixe og matche farver og materialer, til I finder det helt rigtige udtryk. Prøv eksempelvis at bruge pynt i træ sammen med guld og rosa eller blå – det giver et både moderne og nordisk udtryk.

Giv den gas med konfirmationspynten

Det fede ved pynt er, at det kan gøres i den stil og i det omfang, som I har lyst til. I kan kombinere matchende pynt til bordene, væggene, lofter og meget mere. Hvad med at give festlokalet et ekstra pift med vimpler og rosetter, der hænger fra loftet, festgardiner og en ballonguirlande til at skabe blikfang? Borddækning til konfirmation kan I pynte op med servietter og matchende service, levende lys og fine bordkort med gæsternes navne.

image00005