Gender Reveal

Gender Reveal, eller kønsafsløringsfest, er stadig ret nyt her i Danmark. Til festen bliver kønnet på den kommende baby afsløret for venner og familie. Den hyggelige fest skal selvfølgelig være gennemført med flot pynt, og hos Party In A Box finder du derfor en skøn Gender Reveal-box fyldt med masser af fin pynt i lyserøde og lyseblå farver 👶🍼

Jeg kan hjælpe dig
Har du brug for hjælp til at mixe din box,
kontakt mig
+

Dreng eller pige? Hold en Gender Reveal-fest!

En Gender Reveal-fest er en hyggelig og sjov måde at afsløre kønnet på den kommende baby. Måske har du lige fundet ud af kønnet på det lille liv i maven, og vil nu gerne fortælle det til dine venner og familie på en sjov måde. Så er det oplagt at samle alle dem, du holder af, til en Gender Reveal-fest! Til festen skal der selvfølgelig være masser af pynt, så dekorér hjemmet med en box fyldt med fin Gender Reveal-pynt i lyseblå og lyserøde farver. Det bliver helt sikkert en fest, som venner og familie ikke kan vente med at komme til.

Afslør din babys køn med en Gender Reveal-ballon

Der er flere måder at afsløre babyens køn på, og en af dem er gennem en stor Gender Reveal-ballon. På ballonerne står der “Boy or Girl” og det er netop det, ballonerne giver gæsterne svar på, når den bliver sprunget. Der er helt sikkert en masse gæster, der har gættet på, om den lille mon er en dreng eller pige, så lad dine gæster holde vejret i spænding, før du springer ballonen. Nu vælter det ud med en enten lyseblå eller lyserød konfettiregn, og så er det tid til at fejre den kommende lille dreng eller pige.

Find masser af pynt til din Gender Reveal-fest

En Gender Reveal er altid en hyggelig fest, der er fyldt med glæde og begejstring. Til festen hører der masser af flot pynt til, og du kan få alt, hvad du skal bruge til din kønsafsløringsfest i vores Gender Reveal-box. Der skal ikke mangle noget, og derfor finder du alt fra flotte “Boy or Girl”-balloner, fine babyfigurer, bannere, dekorationssutter, alt til borddækningen og selvfølgelig den smarte Gender Reveal-ballon! Hos Party In A Box bliver det ikke nemmere at holde en gennemført fest, for du kan handle alt, du skal bruge hos os og få din box leveret ganske gratis. Så skal der pyntes flot op til din Gender Reveal-fest!

josh-kahen-DbddUltF3es-unsplash