Bryllup

Brylluppet er en af livets største begivenheder og derfor skal det ikke bare være tilfældigt hvilken pynt der bruges på dagen. Mix den box der passer lige ind i jeres bryllups tanker og lad pynten være med til at skabe en uforglemmelig dag.

Jeg kan hjælpe dig
Har du brug for hjælp til at mixe din box,
kontakt mig
+

Hvad skal jeg bruge til mit bryllup?

Der er rigtig mange ting man skal have styr på når man skal holde bryllup, og det gælder ikke mindst pynten. Her vil jeg prøve at guide dig igennem pynten til dagen, og måske du kan bruge dette som din lille huskeliste.

Kirken:

Når i har sagt ja til hinanden står alle dem i holder af og venter på jer, ude foran kirken eller venter på at se jer gå tilbage af den grønne lund. Her er der flere forskellige ting som benyttes.
Sæbebobler er blevet meget populært da det siges at fuglene får ondt i maven af risene, som man traditionel kaster på brudeparret. Der findes sæbebobler i alle bryllups boxene.
Hvis i gerne vil kaste ris på den traditionelle måde, så kan i også finde små poser til ris i flere forskellige farver. Poserne kan udover ris også fyldes med tørrede blomster, som både dufter og ser super fine ud.

Bilen:

Bliver i hentet i bil er der også de fineste kit til at pynte bilen med. På denne måde får du let gjort bilen super fin, og hvis de andre bilister ikke skal være i tvivl om at i er nygifte, finder i også dåser til at montere på bilen.

Receptionen: 

Skal du holde en reception inden selve festen, er det en rigtig god ide at have engangsservice. Dette er super let og der findes rigtig meget smukt og elegant engangsservice. Både velkomst skilte, balloner, rosetter m.m. er en rigtig let måde at skabe et helt fantastisk look, som med garanti vil imponere de inviterede.

Middagen: 

Kjolen, stedet, ringen er alt sammen en høj prioritet, men det er borddækningen bestemt også. Der er mange forskellige looks, måder at stille op på og det samme er gældende for pynten. De mest populære pynteartikler til bordet er b.la. bordnumre og bordkort. Se den box der passer til dit bryllup og få massere af inspiration til hvilken pynt der kunne gøre jeres opdækning helt speciel.

Gem minderne:

Under afsnittet ideer finder i inspiration til hvordan i kan gemme minderne fra jeres dag. Hvis i har lejet en selfie maskine er der en guide til hvordan du laver den fineste rosettevæg, som vil give billederne et ekstra smukt look. Og du finder selvfølgelig også de fineste photo props i alle bryllups boxene.
Under ideer finder du også inspiration til hvordan du kan bruge et Instax kamera til at forevige minderne fra jeres dag. Her kan blandt andet laves en ramme hvor du skal bruge snor og klemmer, eller lave en mindebog hvor du i boxene finder de fineste gæstebøger som er egnet til dette. Du finder alle ideerne om Instax billederne her

Drinks: 

Når festen for alvor får igang, skal der sikkert mixes og drikkes en masse drinks. Hertil kan du finde de flotteste kopper og sugerør i lige de farver som passer til dit bryllup. Dette gør det også nemt for enten jer eller personalet til festen, at få ryddet og dagen efter og man sørger også for at der ikke bliver smadret glas når der skal danses vildt.

Dansen: 

Når vi nu er ved dansen, er der jo én dans som er helt særlig, og som er en af aftenens højdepunkter. Hvorfor ikke gøre dette moment endnu mere særligt? Inde i bryllups boxene finder du 30 cm lange stjernekastere som brænder i 1,5 min. Dette giver den fineste stemning og lyser kredsen rundt om jer op, som en funklende stjerne. Et lille tip er at have en spand med sand stående til efter dansen som folk kan lægge de brugte stjernekastere i.
Hvis ikke at stjernekastere er noget for jer, er der også muligthed for at udlevere push pops som kan fyres af, når alle gæsterne er samlet omkring jer i midten.

Jeg håber at denne guide gav jer inspiration til hvordan pynten kan være med til at gøre jeres dag lidt mere speciel.

jeremy-wong-weddings-LVfRmw5yZeo-unsplash