Barnedåb

Når en lille ny får sit navn, kalder det på en god dåbsfest, hvor I kan fejre med familie og venner🌟 En barnedåb kan se ud på mange måder, og med vores forskellige dåbsboxe kan I nemt sammensætte én, som passer til lige præcis den dåb, I skal holde. Lad pynten være med til at skabe en uforglemmelig dag med den lille i centrum❤

Jeg kan hjælpe dig
Har du brug for hjælp til at mixe din box,
kontakt mig
+

Pynt til livets første fest

Barnedåben er for mange småbørnsfamilier en af de største begivenheder – og for familiens mindste er det livets allerførste fest. Selvom barnet ikke husker dagen, så er det vigtigt for forældrene at holde en flot og mindeværdig fest, som man sammen kan se tilbage på og vise barnet, når det bliver ældre.

Som ved enhver anden fest, så er det rammerne omkring gæsterne og festens midtpunkt, som er med til at sætte stemningen. Det er her, barnedåbspynten kommer ind i billedet. For med velvalgt barnedåbs pynt til jeres dåbsfest kan I forvandle ethvert festlokale, stue eller have til en fest og skabe en helt særlig stemning.

Barnedåbspynt for enhver smag

Er der tale om en lille prins eller en prinsesse – eller måske en af hver? Mange dåbsfester pyntes i farver og temaer, der matcher – såsom lyserød, blå, lilla eller måske et helt fjerde tema udelukkende med guldpynt eller lækre pastelfarver.

Her på siden har vi inddelt vores boxe, så I under hver kategori nemt kan shoppe rosafarvet pynt, hvis det er det tema, I går efter. Vi har samlet alt, hvad der skal bruges for at lave en fin barnedåb borddækning, i vinduerne, på væggene og i lofterne.

I kan give den gas med guirlander, kagedekorationer, folieballoner, navnekort, barnedåbs servietter, festgardiner og en stor ballonguirlande som indgang til festen eller over gavebordet. Har I mere lyst til at holde det enkelt, så kan I med få fine ting lave et gennemført udtryk – kombinér eksempelvis dekorative balloner, sugerør og servietter i en matchende farve.

Byd velkommen til smukt pyntede borde

Uanset om menuen står på en 3-rettersmenu, lækre tapasretter eller hotdogs, så er en flot barnedåb borddækning noget, som gæster sætter pris på. Det viser, at I har lagt masser af energi i at skabe en god atmosfære for gæsterne samt en god fejring for jeres lille barn.

Alt efter hvor festen skal afholdes, kan I vælge at købe alt til bordet – såsom tallerkner, kopper og bestik i matchende tema samt pynt og dekorationer. Har I allerede styr på service, så kan I nøjes med at vælge nogle fine servietter, baby-konfetti og bordkort. Det gælder om at præge barnedåbs bordpynten, så udtrykket bliver lige, som I ønsker det.

Shop løs til barnedåben og navngivningsfesten

I barnedåbstemaet hører der sig klassiske pynteting til – såsom små dekorationssutter til bordet, folieballoner, konfetti i en matchende farve, et festgardin som baggrund til de mange billeder der skal tages og fine kagedekorationer til desserten. Alt det og meget, meget mere finder I lige her hos os!

Har I en særlig idé til jeres pynt, som I ikke finder i vores udvalg, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne komme med råd og inspiration.

baby-gb338ebc41_1920-min