Ramadan pynt

Ramadan pynt

Ramadan er fastemåneden i den muslimske kalender, hvor der fastes fra solopgang til solnedgang. Fastemåneden er en hellig tid for mange muslimer, og den ender ud i en fantastisk fest - Eid. En hellig måned kræver selvfølgelig en masse flot pynt, der kan understrege den forventningsfulde stemning og nedtælling til den store fest! Her på siden har vi samlet alt vores ramadan pynt, som du kan mixe og matche i en box, der passer lige til dit behov 💫🥳

 

Tæl ned til årets fantastiske fest med pynt til ramadan

Under den hellige ramadan vælger de fleste muslimer at faste fra solopgang til solnedgang for at vise disciplin og afholdenhed. Efter solnedgang er der tradition for at spise sammen med familie eller venner, og måneden er fyldt med hyggeligt samvær med ens kære. 

 

I lokalerne, hvor iftar - måltiderne efter solnedgang - indtages, skal der selvfølgelig være en masse smuk pynt. At pynte flot op til ramadan og iftar-bordet øger den festlige stemning og glæden ved den store fest, der venter for enden af fastemåneden. 

 

Noget af det vigtigste ramadan pynt er en nedtællingstavle til Eid. Med en nedtællingstavle har I hele tiden et godt overblik over antallet af dage til den store fest, så I kan gå og glæde jer sammen. Husk at tilkøbe kridt, så I dagligt kan notere antallet af dage tilbage til den festlige begivenhed. 

Pynt op i smukke farver til den kommende ramadan

Ramadan fejres én gang årligt, og det er en oplagt mulighed for at give den gas med smuk pynt med månen og stjernerne i fokus. 

 

I 2023 ligger ramadan fra onsdag d. 22. marts til fredag d. 21. april 2023. Ramadanen leder op til Eid, der i 2023 er placeret fredag d. 21. april til lørdag d. 22. april. 

 

I udvalget finder du en masse pynt i flotte farver som guld, hvid og navy, der sætter prikken over i’et til iftar-bordet. Hos Party In A Box har vi alt fra gulddekorationer, guirlander og bannere til festlige balloner og alt pynt og service til iftar-bordet.

Fejr nemt fastemåneden med en ramadan-pyntpakke fra Party In A Box

Ramadan kan være en travl måned, og der kan være meget at se til. Derfor kan du hos Party In A Box nemt få styr på pynten, der sikrer dig skønne rammer om alle de dejlige iftar-forsamlinger. Hos Party In A Box mener vi, at festlig pynt er med til at gøre en begivenhed til noget helt særligt - og ramadanen er ingen undtagelse. 

 

Du kan nemt udvælge lige den pynt, du bedst kan lide, og få leveret din pyntpakke gratis inden for 1-2 hverdage - nemmere bliver det ikke! Når du køber din pynt til ramadan samlet her, så undgår du at skulle gå fra butik til butik og lede efter det helt rigtige pynt til den hellige måned.

 

Pynt op til ramadan og iftar-bordet med en pyntpakke fra Party In A Box, som både børn og voksne vil elske!

Køb for 349,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.