Hyggelig halloween fest

Halloween kan også være rigtig hyggelig, så selv de helt små hekse og monstre kan være med 🦇 I den hyggelige halloween box finder du søde små skabninger, trylleri, flagermuse og flot halloween pynt i sort, rosa, lilla og guld - lige til at holde en ægte hekse fest med! 🧙‍♀️

Hyggelig halloweenfest

Halloween behøver ikke kun være uhyggelig - den kan også være rigtig hyggelig, så selv de helt små hekse og monstre kan være med 🦇 I den hyggelige halloween-box finder du søde små skabninger, trylleri, flagermus og flot halloweenpynt i sort, rosa, lilla og guld - lige til at holde en ægte heksefest med! 🧙‍♀️

Halloween for små børn

Mange børn synes, at halloween er en spændende og sjov tid på året, og de små skal selvfølgelig også være med til at fejre den uhyggelige dag - på en hyggelig og børnevenlig måde.

Det er ingen hemmelighed, at halloween er kendt for at være den mest uhyggelige tid på året. Med ulækre edderkopper, skræmmende skeletter og blodige kostumer kan den klassiske halloweenfest godt blive lidt for skræmmende for de mindste. Derfor har vi samlet et kæmpe udvalg af pynt til halloween, hvor alle aldre kan være med. I udvalget finder du blandt andet folieballoner i alverdens sjove halloweenfigurer, guirlander med flagermus eller spøgelser, halloweenbannere, alt til borddækningen og meget mere - perfekt til en halloweenfest for børnehaven, skoleklassen eller familien.

Trick or treat!

Når der går små spøgelser, hekse og vampyrer rundt fra dør til dør og råber “slik eller ballade!”, så er det rigtig blevet halloween! De udklædte børns begejstring er ikke til at stoppe, når de får indsamlet masser af halloweenslik og andre gode sager. Vil du give børnene en overraskelse, når de vender retur, så pynt hjemmet op med vores halloween-box fyldt med hyggelig halloweenpynt i flotte farver og sjove figurer. Når gulvet er dækket med flagermus-, græskar- og spøgelsesballoner, så er der lagt op til sjov og ballade for de små!

Pynt nemt op til en børnevenlig halloweenfest

De fleste børn er vilde med fest, farver, glitter og pynt - og halloweenpynt er ingen undtagelse. Skal børnehaven, skoleklassen eller naboerne til en farlig halloweenfest, så hjælp hinanden med at pynte hjemmet op til gys og sjov! Vælger du den hyggelige halloween-box, så er der alle muligheder for at gøre dagen til noget helt særligt, hvor både børn og voksne kan være med!

Det eneste, du skal gøre, er at udvælge din favoritpynt, åbne din box og pynte op - det er både nemt, praktisk og tidsbesparende! Så er I klar til at tage imod de små uhyggeligt udklædte venner og holde en hyggelig og sjov halloweenfest for legekammeraterne.

Køb for 349,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.