Guld fest

Guldboxen er et sikkert hit, hvis du drømmer om at skabe WOW-effekt til din fest! 🏆 Er du lige så vild med skinnende guld og glimtende glitter, som vi er? Så kan du finde den flotteste pynt til fest her hos Party In A Box. Én ting er sikkert; guld passer til mange lejligheder og skaber altid en festlig stemning 🎉

Enhver fest fortjener et guldtema

Hos Party In A Box har vi én gylden regel; enhver fest fortjener et guldtema! Guld er eksklusivt, elegant, og ekstraordinært – og så er guld også vinderfarven. Med andre ord er farven det helt rigtige valg, når der er noget at fejre, uanset om det er et guldbryllup, en 1.plads til fodboldstævnet eller en fødselsdagsfest, hvor rammerne skal være lidt udover det sædvanlige.

  • Guldbrylluppet er én af de fester, hvor et guldtema er alfa og omega. Her skal der pyntes op efter brudeparrets præmisser, uanset om det skal holdes med en vis elegance og respekt, eller om der bare skal sprænges konfettirør i lange baner. Dæk et fint guldbord vha. vores guldservice lige i brudeparrets ånd.
  • I har vundet dansemesterskabet, fodboldstævnet eller den bedste håndboldrække – og NU skal der være vaskeægte guldfest! Her behøver reglen om ”less is more” ikke at gælde. I stedet handler det om at understrege jeres præstation, og hvilken bedre måde at gøre det på end med guldballoner, -guirlander, -service og -konfetti?

Ræk ud efter stjernerne med guldpynt

Med vores udvalg af guldpynt kan du skabe et tema, der rækker ud efter stjernerne. Med alt lige fra balloner og guirlander til borddækning og konfetti, mangler du kun lyden af champagnepropper, der sprænger, og højt musik.

Og ved du, hvad det allerbedste er? Guld er farven, der passer til alt! Ingen grund til bekymring om, at temaet ikke passer i selskabslokalet, haven eller stuen, for guld løfter enhver kedelig indretning og supplerer selv de mest farverige omgivelser.

Find alt til guldfesten her!

Med Party In A Box kan du shoppe alt pynten til din fest på ét sted. Vælg dit tema, invitér dine gæster og pynt op, når du har modtaget din box. Vi sikrer rammerne for en gennemført guldfest, så du bare skal sikre det allerbedste selskab. Har du brug for sparring, inden det går løs? Kontakt os her og lad os hjælpe dig i mål.

Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.