40 års fødselsdag guld

Runder du snart et skarpt hjørne, og har du planer om at fejre det med manér? 🥳 Lad pynten være med til at give festen et ekstra pift! Her på siden har vi samlet fødselsdagspynt i guld til dig, der griber enhver mulighed for at gå all in på guld og glimmer 🌟🎉

40 år, frisk og fuld af energi!

40-års fødselsdagen er alletiders mulighed for at samle venner og familie til et brag af en fest – og er det netop, hvad du ønsker dig, så kan du roligt dykke ned i udvalget af fødselsdagspynt her på siden. Skal der være fest, så lad der være fest!

Det er op til dig, hvordan du vil inddrage pynten som en del af rammerne til din fest – men hvis du spørger os hos Party In A Box, så er der ingen grænser for mængden af pynt.

Her får du 3 tips til, hvordan du kan gøre lidt ekstra ud af festlighederne, inddrage gæsterne og samtidig skabe nogle fantastiske minder.

  1. Selfiestation med guldgardin som baggrund. Hertil kan du også få photo props, som passer perfekt til en 40-års fødselsdag.
  2. Champagne- og bubbly bar med guldpynt og champagneglas, som gæsterne selv kan betjene under festen. Sæt et banner op, som viser gæsterne vejen.
  3. Byd gæsterne velkommen med en stor ballonguirlande – den danner også en smuk scene for billeder af alle gæsterne.

Guldpynt til din 40-års fødselsdag

Hvor skal jeg starte, tænker du måske? Så snart der er styr på lokationen til din 40-års fødselsdag, så kan du sagtens begynde at tænke i, hvordan du kan omdanne det til den fest, du drømmer om. Vi har her på siden samlet et væld af fødselsdagspynt, som kan kombineres på kryds og tværs – så her er det kun festfantasien, der sætter grænserne.

Du finder pynt til borddækningen, tilbehør til baren, folieballoner med tal, dekorationer til kagebordet og meget mere. Fortæl os, hvor mange gæster du samler, sammensæt en box med dine favoritter og glæd dig til at modtage en kasse med det, du skal bruge.

Har du brug for hjælp og sparring, så kontakt os her – vi hjælper dig med glæde i mål med pynten til din 40 års fødselsdagsfest.

Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.