Om mig
– Fra drøm til virkelighed

Ideen til Party In A Box blev skabt, da jeg ofte har hørt, hvor meget tid forældre bruger på, at lave den ultimative fødselsdagsfest til deres børn. Børnene har ofte store ønsker og forventninger til dagen, hvilket kræver lang tids forberedelse. Jeg oplevede at festen blev til et meget tidskrævende projekt, hvilket jeg syntes var rigtig ærgerligt. Jeg tænkte derfor, at det måtte der være en nemmere løsning på.

Der skal bruges mange ting til en fest, og disse er sjældent samlet ét sted. Det kræver derfor tid, energi og overskud, at finde alle de ting som gør festen speciel. Det er det der gør Party In A Box unik! Jeg har udvalgt de mest søde, sjove, seje og festlige ting til hvert tema. Gennem mine mange års arbejde i legetøjsbranchen har jeg stort kendskab til, hvilke brands og tendenser der er oppe i tiden. Dette giver mig de bedste forudsætninger for, at lave de temafester som børnene ønsker sig. Jeg håber du syntes godt om Party In A Box og at børnefødselsdagen bliver nemmere for dig.

Voksne elsker også pynt

Jeg fandt hurtigt ud af at ideen om at få alt pynt til festen leveret i en samlet box, ikke kun var et behov til børnefødselsdagene, men til alle livets fester. Jeg fik rigtig mange forespørgsler og begyndte at lave tilbud på boxe til folk pr. mail og pludselig fyldte denne del rigtig meget. På den måde fik jeg ‘proof of concept’ og vidste at jeg måtte udvide forretningen med lynets hast. Når man er iværksætter og ens force er at være kreativ og få ideer, så måtte jeg alliere mig med et bureau for at få mine tanker om konceptet online.

Jeg vidste at tanken om at forene børne universet og konceptet omkring livets fester ikke ville fungere, men samtidig ønskede jeg at brande det under samme paraply. Efter LANG tids søgen på den rette partner, fandt jeg dem som forstod mine ønsker og tanker. Dette resulterede i det univers som du sidder i lige nu, og jeg håber at min vision om at gøre det let, tidsbesparende og inspirerende er lykkedes.

Rigtig god fornøjelse
De bedste festhilsner

WOW – jeg er klar til at mixe min box