Om mig
– Fra drøm til virkelighed

Ideen til Party In A Box blev skabt, da jeg ofte har hørt, hvor meget tid forældre bruger på, at lave den ultimative fødselsdagsfest til deres børn. Børnene har ofte store ønsker og forventninger til dagen, hvilket kræver lang tids forberedelse. Jeg oplevede at festen blev til et meget tidskrævende projekt, hvilket jeg syntes var rigtig ærgerligt. Jeg tænkte derfor, at det måtte der være en nemmere løsning på.

Der skal bruges meget pynt til en fest, og det er sjældent samlet ét sted. Det kræver derfor tid, energi og overskud, at finde al den pynt, som gør festen speciel. Det er dét, der gør Party In A Box unik! Jeg har udvalgt den mest søde, sjove, seje og festlige pynt til hvert tema. Gennem mine mange år i legetøjsbranchen har jeg et stort kendskab til, hvilke brands og tendenser der er oppe i tiden. Dette giver mig de bedste forudsætninger for, at lave de temafester som børnene ønsker sig. Jeg håber, at du syntes godt om Party In A Box og at børnefødselsdagen bliver nemmere for dig.

Voksne elsker også pynt

Jeg fandt hurtigt ud af at idéen om at få alt pynt til festen leveret i en samlet box, ikke kun var et behov til børnefødselsdagen, men til alle livets fester. Jeg fik rigtig mange forespørgsler på pynt til bryllupper, runde fødselsdage, barnedåb og konfirmation, så jeg begyndte at lave personlige tilbud på boxe til folk pr. mail, og pludselig fyldte den del rigtig meget. På den måde fik jeg ‘proof of concept’, og vidste at jeg måtte udvide forretningen med lynets hast. Fordi jeg er iværksætter, og min force er at være kreativ og få idéer, så allierede jeg mig hurtigt med et bureau for at få mine tanker om konceptet online.

Jeg vidste, at tanken om at forene børne universet og konceptet omkring livets fester ikke ville fungere, men samtidig ønskede jeg at brande det under samme paraply. Efter LANG tids søgen på den rette partner fandt jeg en virksomhed, som forstod mine ønsker og tanker. Det resulterede i det party univers som du sidder i lige nu, og jeg håber, at min vision om at gøre det let, tidsbesparende og inspirerende er lykkedes.

Rigtig god fornøjelse! 🥳
De bedste festhilsner

WOW – jeg er klar til at mixe min box