Gratis MGP invitationer – bliv klar til årets store børne MGP fest!

31. jan. 2022 af Trine Hansen

Download helt GRATIS MGP invitationer til dine venner og veninder her 👇

Den store børne MGP fest er lige om hjørnet og det er på tide at få inviteret alle dine gæster som skal med til din MGP fest! 🎤🎵

Nedenfor kan du helt gratis downloade invitationerne og få sendt dem afsted til dine gæster.

Tryk på knappen, print invitationerne og udfyld dem med information om festen 👇👇✨

Inviter til Børne MGP 2024

Børne MGP er lig med et brag af en fest og en fantastisk aften foran tv’et, hvor børnene kan danse, synge og stemme på deres ynglings børne MGP artister. Med denne gratis invitation kan du nemt inviterer venner og veninder hjem til en kanon aften fyldt med god musik og masser af sjov – og så selvfølgelig fantastisk MGP pynt, som gør aftenen helt magisk. Køb din MGP pynt HER.

Download nemt og GRATIS din MGP invitation her 👇👇👇👇

Børne MGP invitation lige til at printe – gratis!


OBS: Der er invitationer til to personer på hvert ark, så print halvt så mange ark ud, som I vil inviterer.

Skab en magisk MGP fest

Lige meget om I skal give den max gas til børne MGP fest eller bare hygge foran fjernsynet, så er MGP pynt et must have for en fuldendt aften. Børn elsker jo pynt! 🥳🎉 Og det gør jeg også 🤩 Så derfor har jeg selvfølgelig sammensat den mest fantastiske MGP box fyldt med fed MGP pynt i årets MGP farver og med MGP logo. Det kan jeg, fordi jeg faktisk er den eneste officielle samarbejdspartner med DR om børne MGP pynt. Børne MGP pynt boxen er derfor officielt godkendt af DR.

Du kan købe MGP boxen HER.

I MGP boxen får du alt, hvad I skal bruge til at pynte flot op til MGP fest hjemme i stuen. Boxen er fyldt med pynt til både bordet og rummet, og giver en ægte WOW-stemning når børnene skal se MGP – og så er det jo også sjovt at pynte op sammen, og gøre sig klar til festen 🎤🎵✨

Børne MGP boxen indeholder bl.a. en MGP bordløber, MGP servietter, MGP logo balloner, en vimpel banner med MGP på, kopper og tallerkner. Der ud over er der også noget så fedt som MGP armbånd, som gæsterne kan få på og en fed (falsk) mikrofon, så børnene kan synge med på deres ynglings sange.

Husk alle de fede MGP accessoires

Ingen børne MGP fest uden alt det fede lir! 😎🎤✨ Hos mig her i Party In A Box kan du købe alt det officielle MGP tilbehør, så børnene kan få en ægte MGP fest.

T-shirts med MGP logo, skumhandske, MGP taske, elektrisk vifte, seje MGP solbriller – og ikke mindst de efterspurgte MGP armbånd! Sikke en fest børnene får med alle de fede MGP ting – som selvfølgelig også kan bruges efter MGP. Tag solbrillerne og viften med på ferie, eller brug tasken i skole.

Køb det fede børne MGP tilbehør lige HER.

Jeg håber, at I får en fantastisk børne MGP fest med masser af lækker pynt og fedt tilbehør. Glæder mig til at se jeres billeder fra aftenen 🥳🎵🎤

En mening om “Gratis MGP invitationer – bliv klar til årets store børne MGP fest!”

  1. Annette siger:

    Hejsa
    Vi skal holde fest i børnehaven – hvor kan jeg finde mgp bannere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.