Kønsafsløring / Gender Reveal fest

Kommer der snart en lille dreng eller pige til verden? Så er et Gender Reveal, også kaldet kønsafsløring, lige sagen! 👶 En kønsafsløring er en hyggelig og sjov fest fyldt med spændte gæster og masser af fin pynt. Hos Party In A Box kan du selv sammensætte en box, der passer perfekt til afsløringen af den kommende babys køn med flot pynt i lyserøde og lyseblå farver 💙💗

Dreng eller pige? Find festlig pynt til kønsafsløring her

En Gender Reveal-fest er en skøn måde at afsløre den kommende babys køn på. Her er venner og familie samlet og venter i spænding på den store afsløring. Er det mon en dreng eller pige, der gemmer sig i maven? Lad en flot Gender Reveal-ballon afsløre kønnet for dig, når den bliver sprunget, og det regner med enten lyserød eller lyseblå konfetti. Du kan også vælge et konfettirør, som alternativ til ballonerne. Uanset hvilken mulighed du vælger, bliver festen altid sjovere med gennemført pynt, og hos Party In A Box finder du alt, du har brug for; pynt i de helt rigtige farver, søde tallerkener, krus og sugerør til borddækningen, bannere og fine dekorationer.

Udvælg nemt din favoritpynt og få det leveret helt gratis ved køb for 499 kr. Så skal der bare pyntes op til en uforglemmelig dag, hvor kønnet på den lille skal afsløres.

Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.