Prinsesse børnefødselsdag | Prinsesse tema til børnefødselsdagen

Disney Princess Tema

– Børnefødselsdag

Beskrivelse

Hold fødselsdag med alle dine yndlings Disney prinsesser fra de mange eventyrlige Disney fortællinger. Disney Prinsesse temaet er enhver piges drøm med en masse farver og flotte prinsesser.

Blandt pigerne er det Disney Prinsesse temaet, der er et hit, da dette tema er lavet i lyserød og pink. Lige noget for pigernes indre prinsessedrøm. Hvem har ikke drømt om at leve et liv som en ægte prinsesse på et stort slot. Pigerne har alle en favorit prinsesse! og ved at vælge Disney Princess temaet, så kan gæsterne fejre fødselsdagsbarnet med alle de smukke prinsesser.

Med prinsesse temaet bliver dit barn prinsesse for en dag, hvor hun kan få en masse glimmer og gaver. Når du køber dette tema får du alt til Disney Prinsesse temaet, så der ikke mangler noget pynt til festlighederne. Når man holder en prinsessetemafest, så skal pynten være i orden. Det kan du være sikker på, hvis du køber temapakken hos os.

Temapakken indeholder Disney Princess dug, bestik, tallerkner, krus, servietter, poser der kan fyldes med eks slik eller popcorn. Også en flagranke, balloner og andet tilbehør, der passer til den perfekte fødselsdag. De fineste kagelys og stjernekaster med det nr. som barnet fylder og tilsvarende hjerte formet stjernekaster. Alsammen ting som er med til at gøre det til en uforglemmelig tema fest, som pigerne vil huske længe efter. Alle elementer er alle lavet i flotte farver, der passer til enhver prinsesse.

Der er gave pose med blyant og viskelæder til hver gæst. Masker til alle, gør alle til en prinsesse for en dag. Der er den fineste Disney Princess kageopsats der vil vække jubel til kager og andet der skal spises. Også cupcake forme med tilhørende sticker til disse kager, så mangler der ikke noget i tema pakken. Til dagens underholdning er der ”lav selv” prinsesse kroner med glimmer mm. En photo booth som giver de sødeste og sjove fotos som giver en minderig dag og alle børn er nemt aktiveret.

Den store Prinsesse Bella ballon er også et hit at blive fotograferet med. Pinata er altid et hit og den mangler heller ikke i pakken, den er naturligvis udformet som et slot. Som prikken over i et, er der den fineste lyserøde sløjfe til fødselsdagsbarnets stol.

Der er i alt 197 forskellige elementer til teamet i en Party de luxe box, hvilket sikrer at fødselsdagsfesten ikke går i glemmebogen lige foreløbig.

Køb en samlet Disney Princess temapakke og du har en nem og fortryllende Disney Princess børnefødselsdag.

Disney Prinsesse Pynt Børnefødselsdag/temafestDisney Prinsesse Pynt Børnefødselsdag/temafest

Disney Prinsesse Pynt Børnefødselsdag/temafest

Fra 49,00 DKK149,00 DKK pr. person
0