Bestilling og betaling

Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet. Party In A Box tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os. Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt. Når du handler med Party In A Box indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på sales@partyinabox.dk

Betaling

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform vi anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort. Vi accepterer følgende korttyper:

Visa/Dankort
Visa
Visa Electron
MasterCard
MasterCard Debit
Maestro
MobilePay

Online betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående. Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande. Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Leveringstid

Vi har alle viste varer på lager og afsender din ordre inden for 24 timer og har dermed 1-3 dages levering på hverdage.
Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge. Ved special bestillinger eller lignende kan der forekomme længere leveringstid.

Forsendelsesomkostninger (fragtfrit)

Vores forsendelser er fragtfrie uanset bestillingernes størrelse. Det er muligt at vælge imellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”. Der vil altid blive fremsendt et ”Track-and-Trace” nummer, så det er muligt at følge bestillingen fra vores lager til det aftalte leveringssted.

Leveringsbetingelser

Hos Party In A Box bestræber vi os altid på at levere din bestilling indenfor 1-3 hverdage i samarbejde med GLS, Bring og Post Nord.

Leveringsperioden kan variere i forhold til weekend, ferie, helligdage. Alle forsendelser sendes, som pakker med eller uden omdeling. Forsendelsesvalg foretager du selv ved ordrens afgivelse. Alle pakker har ”track and trace”, så du kan følge din levering. Det er dit ansvar som kunde, at oplyse den korrekte leveringsadresse. Det også dit ansvar, at der på adressen og postkassen er synligt og korrekt navn, så din pakke kan leveres.

Skulle det ske at pakken kommer retur pga. forkert leveringsadresse, eller ikke synligt og korrekt navn på postkassen, er det dit ansvar som kunde, at betale for et fragt og ekspeditionsgebyr på 40,- (gældende i Danmark).

Returnering og fortrydelsesret

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med din box, skal returneringen af varen ske senest 14 dage efter købet hos Party In A Box. Inden du returnere din box, kontakt os venligst pr. mail og gør opmærksom på, hvorfor du vil returnere din box. Varen skal returneres i ubrugt stand. Du kan bruge den vedlagte returlabel som er vedlagt i din box. Er varen taget i brug eller returneres den i forringet stand, forbeholder Party In A Box sig at kunne afvise returneringen. Ved reklamation eller varereturnering, skal varen returneres til: Party In A Box, Grønnegade 91, 3 tv., 8000 Aarhus C, DANMARK. Denne adresse er også angivet på din returlabel.

Du har, som kunde, det fulde ansvar for returneringen indtil den er tilbage fysisk hos Party In A Box. Det vil sige, at du hæfter for bortkommelse og tab af pakken, der ikke ankommer til vores adresse. Send derfor ALTID med track and trace, så pakken kan spores. Kontakt os for at få en returlabel, så fratrækker vi 40 kr. i fragtgebyr. Boxen skal returneres med det fulde indhold.

Vælger du selv at afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen, er det på eget ansvar. Bemærk venligst at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Efter Party In A Box har modtaget varen samt vurderet varens tilstand tilbagebetales varens pris minus 40 kr i fragtgebyr, på den konto købet er foretaget på. Party In A Box har reklamationsret på 24 måneder, omfattende materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke skader, opstået ved fejlagtigt brug, eller almindelig normal slidtage. Reklamation over fejl og mangler, bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen ved modtagelsen. Dette skal meddeles indenfor rimelig tid til Party In A Box. (Senest varsles inden 14 dage fra varens modtagelse). Alle reklamationer videresendes til de respektive firmaer, der producerer varerne for Party In A Box, hvorfor reklamationstiden kan variere

Reklamation

Klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse sales@partyinabox.dk.

Privatpolitik

Alle informationer og fortrolige oplysninger opgivet til Party In A Box opbevares sikkert og er kun tilgængelige for vores betroede personale. Ingen personlige oplysninger, der registreres, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelig for tredjemand. Oplysningerne opbevares efter bogføringsloven i en 5-årig periode og slettes automatisk herefter.