Handelsbetingelser - Party In A Box

Bestilling og betaling

Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet. Party In A Box tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os. Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt. Når du handler med Party In A Box indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på sales@partyinabox.dk

Betaling

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform vi anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort. Vi accepterer følgende korttyper:

Visa/Dankort
Visa
Visa Electron
MasterCard
MasterCard Debit
Maestro
MobilePay

Online betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående. Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande. Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Leveringstid

Vi har alle viste varer på lager og afsender din ordre inden for 24 timer og har dermed 1-3 dages levering på hverdage.
Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge. Ved special bestillinger eller lignende kan der forekomme længere leveringstid.

Forsendelsesomkostninger (fragtfrit)

Vores forsendelser er fragtfrie uanset bestillingernes størrelse. Det er muligt at vælge imellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”. Der vil altid blive fremsendt et ”Track-and-Trace” nummer, så det er muligt at følge bestillingen fra vores lager til det aftalte leveringssted.

Leveringsbetingelser

Hos Party In A Box bestræber vi os altid på at levere din bestilling indenfor 1-3 hverdage i samarbejde med GLS, Bring og Post Nord.

Leveringsperioden kan variere i forhold til weekend, ferie, helligdage. Alle forsendelser sendes, som pakker med eller uden omdeling. Forsendelsesvalg foretager du selv ved ordrens afgivelse. Alle pakker har ”track and trace”, så du kan følge din levering. Det er dit ansvar som kunde, at oplyse den korrekte leveringsadresse. Det også dit ansvar, at der på adressen og postkassen er synligt og korrekt navn, så din pakke kan leveres.

Skulle det ske at pakken kommer retur pga. forkert leveringsadresse, eller ikke synligt og korrekt navn på postkassen, er det dit ansvar som kunde, at betale for et fragt og ekspeditionsgebyr på 40,- (gældende i Danmark).

Returnering og fortrydelsesret

Fra det tidspunkt du modtager din box, har du 14 dages fortrydelsesret.
Jeg gør opmærksom på, at din box udgør én samlet vare, og da prisen er for den samlede box, er det kun muligt at returnere hele boxen med fuldt ubrugt indhold. Du kan således ikke fortryde en del af din pakke, ligesom jeg ikke modtager brugte varer retur.

Hvis du fortryder købet af din festbox, og vil benytte dig af fortrydelsesretten, skal du kontakte mig på sales@partyinabox.dk

Herefter skal du pakke din box forsvarligt ind og returnere den til mig på denne adresse:

Party In A Box
Stavneagervej 11
8250 Egå

 

Du skal selv betale fragtomkostninger I forbindelse med returnering.

Hvis du fortryder din køb, vil du blive tilbagebetalt på samme måde som du har betalt for varen. Tilbagebetalingen kan være op til 14 dage undervejs. Jeg gør opmærksom på, at jeg kan tilbageholde tilbagebetalingen indtil jeg har modtaget dokumentation for at du har afsendt boxen.

Reklamation

Klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse sales@partyinabox.dk.

Privatpolitik

Alle informationer og fortrolige oplysninger opgivet til Party In A Box opbevares sikkert og er kun tilgængelige for vores betroede personale. Ingen personlige oplysninger, der registreres, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelig for tredjemand. Oplysningerne opbevares efter bogføringsloven i en 5-årig periode og slettes automatisk herefter.

0