Om mig - Party In A Box

Party in a box –
din fest bliver en leg!

Om Party In A Box

Ideen til Party In A Box blev skabt, da jeg ofte har hørt, hvor meget tid forældre bruger på, at lave den ultimative fødselsdagsfest til deres børn. Børnene har ofte store ønsker og forventninger til dagen, hvilket kræver lang tids forberedelse. Jeg oplevede at festen blev til et meget tidskrævende projekt, hvilket jeg syntes var rigtig ærgerligt. Jeg tænkte derfor, at det måtte der være en nemmere løsning på.

Der skal bruges mange ting til en fest, og disse er sjældent samlet ét sted. Det kræver derfor tid, energi og overskud, at finde alle de ting som gør festen speciel. Det er det der gør Party In A Box unik! Jeg har udvalgt de mest søde, sjove, seje og festlige ting til hvert tema. Gennem mine mange års arbejde i legetøjsbranchen har jeg stort kendskab til, hvilke brands og tendenser der er oppe i tiden. Dette giver mig de bedste forudsætninger for, at lave de temafester som børnene ønsker sig. Jeg håber du syntes godt om Party In A Box og at børnefødselsdagen bliver nemmere for dig.

th_signatur_outline
insta

Mere om mig

Podcast om Party In A Box

Trine Hansen fra Party In A Box tog Løverne med storm, da hun gik ind i en guldregn af konfetti og forlod programmet med en investering på 400.000 kroner fra Mia Wagner 🎉 Hør Trine fortælle 👇 🐯 Om motivation bag deltagelsen (Teaser) 👀 Om først at melde afbud til programmet 📱‍ Om hendes store succes på Instagram ‍❤️ Om at arbejde med hendes mor 🎧

podcast

Lokal Avisen Århus

“”Jeg sælger pynt, men også convenience,” forklarede Trine, som havde en partykasse med til hver af løverne, som begyndte at pakke dem ud, mens hun forklarede om sit forretningskoncept: At gøre det nemt at afholde fester for folk, der måske ikke har overskud eller kreativiteten til at stable det store på benene.

lokal-avisen-aarhus

Ekstra Bladet

“Trine Hansen imponerede løverne, da hun torsdag aften medvirkede i DR’s iværksætter program med virksomheden Party in a Box, som hun søgte om 200.000 kroner for ti procents ejerskab af.

Hende pitch gik godt, og hele oplevelsen var noget helt andet, end hun havde forventet, inden hun trådte ind foran de fem investeringsparate iværksættere. Det fortæller hun til Ekstra Bladet.

ekstra-bladet-logo

JP Århus

“Der var rift om at få lov til at investere i Trine Hansens festlige forretning Party In A Box i DR-programmet torsdag aften. Fire ud af fem løver viste kløer, men den århusianske forretningskvinde valgte at gå enegang med Freeway-direktøren fra Viborg.

jp_aarhus

Berlingske

Jesper Buch kalder hende en af de mest pragtfulde profiler i. Hun afbrød og løb med drømmeinvesteringen”

berlingske

TV2 Østjylland

“I nu fem sæsoner har håbefulde iværksættere med varierende succes fremlagt deres idéer og visioner i tv-programmet på DR. Torsdag var det Trine Hansen fra Aarhus’ tur, og hun imponerede.”

download

JP Århus

“Når pynt, røde pølser og prinssekjoler skal gå op i en højere enhed, kan børnefødselsdage være en hektisk oplevelse for forældrene. 27-årige Trine Hansen fra Aarhus har forsøgt at lette planlægningen for de travle forældre en smule. Hun samler pynt til forskellige temaer til børnefødselsdage og sælger det samlet i kasser til forældre i festnød.”

“Mange af mine kunder siger til mig, at mit koncept er noget, de har ledt efter, fordi man skal bruge så meget tid og omtanke på at planlægge en fest”

udklip
0