Paw Patrol Tema

– Børnefødselsdag

Beskrivelse

Det populære børneprogram Paw Patrol er den sødeste serie til de små. Serien handler om seks kære redningshvalpe, der hjælper drengen Rider med at beskytte Adventure Bay.

Det er et program de fleste børn ser jævnligt, og det vil derfor være et sikkert hit til en børnefødselsdag. De fleste børn har en favorit hvalp, og nu er det muligt at holde en temafødselsdag med temaet Paw Patrol. Her kan børnene feste med alle deres yndlingshunde og holde den flotteste Paw Patrol fest.

I denne temapakke finder du alle de søde og seje festartikler fra Paw Patrol. Paw Patrol er et af de sødeste temaer til børnenes fødselsdagsfest. Vi har derfor sammensat et stort udvalg af tilbehør til festen, så det passer til temaets ånd. I temapakken kan du finde søde tallerkner, krus, dug, servietter og andet pynt med Paw Patrol vennerne. Nu er i klar til at fejre fødselsdagsbarnet med det fine hundetema.

Kagelys mangler heller ikke og herudover får man i pakken også fine stjernekaster og tilsvarende stjerne formet stjernekaster. Dette er med til at gøre det til en uforglemmelig tema fest, som drengene vil huske længe efter. Den store Paw Patrol airwalker bliver sikkert rift om at blive fotograferet sammen med. Der kan man have sin dalmatiner plast brandhjelm på, som der er til alle fødselsdag gæster. Ligesom photo booth, der også er i pakken, er en sjov ting og giver en masse gode minder om den sjoveste Paw Patrol fødselsdagsfest.

Pinata, så der kan komme lidt action og spænding til festen er også med i tema pakken. Alt dette sætter rammerne for en fødselsdagsfest, som hverken fødselsdagsbarnet eller gæsterne kommer til at glemme lige foreløbig. En temafest er altid et hit, og det er et endnu større hit, hvis temaet er dit barns yndlingsprogram Paw Patrol.

Tema boxen/pakken Party de luxe box med alt til Paw Patrol indeholder 162 forskellige dele

Køb en samlet Paw Patrol temapakke og du har en nem temafest, og et fødselsdags barn der nærmest ikke kan vente til selve tema festen.