Fortnite Fødselsdag Skabeloner | Find hos Party In A Box

Fortnite skabeloner

DROPS: 

Supply Drop er en æske med forsyninger, der bliver tabt i slagmarken i Battle Royale.
Disse vises som en blå kasse fastgjort til en luftballon.
Supply drop skal selvfølgelig også være med til en ægte Fortnite fest. Nedenfor kan du printe skabeloner som kan limes fast på de blå poser. Find noget tungt at stille i poserne (evt. glas) og placer de gule balloner i poserne så det ligner en luftballon. Poserne kan eventuelt klippes til så de passer til skabelonerne og ballonpindene klippes til så stængerne ikke er så lange.

CHUG JUG: 

Chug Jug er et legendarisk drink som er helende i Battle Royale.
Det tager 15 sekunder at forbruge og giver spilleren fuld helbred og fuld skjold, og mon ikke der er brug for sådan nogle til en Fortnite temafest.

Print de seje skabeloner til vandflaskerne og kom blå saft i flaskerne så det ligner væsken i Chug Jug fra spillet.

V-BUCKS MØNTER & BOOGIE BOMBS: 

V-Bucks fungerer som penge i Fortnite. For V-Bucks mønterne kan du købe ammunition og andre ting som kan hjælpe dig.
Lav evt. en V-Bucks bod hvor gæsterne kan købe slik for mønterne eller placer dem rundt i huset som en slags skattejagt. På den måde kommer der også en sjov aktivitet til festen.

Køb chokolade-mønter i supermarkedet (dem på billedet er købt i SuperBrugsen) og print skabelonerne ud som limes på mønterne.

Bliver du ramt af en Boogie Bomb begynder din figur i Fortnite at lave de berømte Fortnite danse. Brug dem på toppen af en kage og lav en regel om at man skal lave en Fortnite dans når den er spist, det vil garanteret skabe en masse gode grin 🙂

0