Aloha Tema

– Børnefødselsdag

Beskrivelse

En aloha temafest er altid en god ide. Hvis der er sol og sommer, så er det en oplagt mulighed at udnytte solens strejf til at holde en Hawaii inspireret aloha fest. Hvis vinteren trækker i langdrag, så er det tid til at blive mindet om sommerens farver. Kan sagtens holdes ude som inde. Så hvis der skal holdes aloha tema fest, så har vi lavet den perfekte tema pakke.

En aloha temafest byder på fest, farver, kulørte drinks og limbo dans. Denne temafest egner sig til alle festlige lejligheder lige fra børnefødselsdag og til polterabend. Aloha temaet kan gøres både børne og voksen venligt og er et sikkert hit blandt alle gæster.

Den tropiske temafest er både sjov og festlig og sikrer at der kommer gang i festen med hula-hula dans og kulørte Hawaii kranse. Det er et festtema, der altid skaber glæde og godt humør. Aloha temapakken er spækket med flotte farver, og der er alt, hvad I behøver af pynt til festlighederne til bordet og øvrig dekoration.

Til det festlige bord er der blandt andet tallerkener, servietter, træbestik, stor flamingo dekoration, papir blade til at skabe den rette aloha stemning, paraply sticks og cupcake holdere med sticks der får kagen til at ligne en ananas, samt diverse flamingo stick.

De fineste kage lys i form af stjernekaster med det nr i år som barnet fylder og stjernekaster lys udformet som en stjerne, som er med til at gøre det til en uforglemmelig aloha tema fest, som vil blive huske længe efter.

Pink plast blomster ranke, bast skørt og det fineste blomster spænde til hver gæst, så er festen i gang. Der er også den fineste kokosnød i plast med sugerør og blomst dekoration, som kan bruges til is, drikkelse mm., kun fantasien sætter grænsen.

Med rispapirlamper i flot pink og grøn farver, samt blad guirlande er der også ting i pakken til at pynte op udover ting til bordet. Photo booth giver en masse grin og sjove fotos til gæsterne og minder længe efter festen er sluttet.

Hvis I ønsker en aloha temafest, hvor der er styr på alle elementer, så skal I købe aloha temapakken. Den indeholder alt det I har brug for til festlighederne. Det gør det nemt at holde temafest.

Tema boxen/pakken Party de luxe box med de sjove ting til aloha temaet indeholder 200 forskellige dele

Køb en samlet Aloha temapakke og du har elementerne til en nem temafest.