Content protected by Whocopied.me

Ballon box enhjørning med tekst og to stjerner

459,00 DKK

459,-

Gør alle livets små og store begivenheder til noget helt særligt med en flot og sjov enhjørninge ballon box hilsen med din helt egen personlige lykønskning til f.eks. fødselaren eller konfirmanden.

Folie enhjørningen og stjernerne svæver rigtig flot, da de er fyldt med helium, og bundet til en fin lille ballonvægt. Ballonvægten forhindre det hele i at flyve væk, og gør det nemt at flytte rundt med dem. Enhjørningen og stjernerne bliver leveret i en stor box, og svæver derfor fint op når boxen bliver åbnet – til glædelig overraskelse for modtageren.

(Åben ikke boxen med kniv eller saks, da der så kan blive prikket hul på ballonerne. Dette står også på boxen ved modtagelse.)

Ballon boxen kommer med fragtfri levering til nærmeste pakkeshop eller til en valgfri privat adresse for + 39 kr. Vær opmærksom på, at leveringstiden er min. 2-3 hverdage. Skriv derfor den dato hvor ballon boxen skal leveres til modtageren, og så sørger jeg for, at ballonen når frem til lige præcis den dato – så ballonerne holder sig længst muligt hos modtageren.

1 på lager

Varenummer (SKU): BALLONBOX8 Kategori: