Content protected by Whocopied.me

Ballon box diskokugle med tekst, stjerner og bold

469,00 DKK

469,-

Gør alle livets små og store begivenheder til noget helt særligt med en sindsyg flot diskokugle ballon box hilsen.

Ligemeget hvem du gerne vil glæde, så er ballon boxen med en flot diskokugle, to stjerner og en bold med tekst en fed måde at gøre det på. Send din helt egen personlige lykønskning til f.eks. fødselaren, studenten, konfirmanden eller brudeparret.

Folie kuglen og ballonerne svæver rigtig flot, da de er fyldt med helium, og bundet til en fin lille ballonvægt. Ballonvægten forhindre det hele i at flyve væk, og gør det nemt at flytte rundt med dem. Kugle og balloner bliver leveret i en stor box, og svæver derfor fint op når boxen bliver åbnet – til glædelig overraskelse for modtageren.

(Åben ikke boxen med kniv eller saks, da der så kan blive prikket hul på ballonerne. Dette står også på boxen ved modtagelse.)

Ballon boxen kommer med fragtfri levering til nærmeste pakkeshop eller til en valgfri privat adresse for + 39 kr. Vær opmærksom på, at leveringstiden er min. 2-3 hverdage. Skriv derfor den dato hvor ballon boxen skal leveres til modtageren, og så sørger jeg for, at ballonen når frem til lige præcis den dato – så ballonerne holder sig længst muligt hos modtageren.

Varenummer (SKU): BALLONBOX9 Kategori: