Ballon box 1 år dreng med tre balloner

369,00 kr.

Send en sød hilsen til en lille dreng der bliver 1 år med denne flotte, svævende ballon buket bestående af; et 1 tal folie ballon med krone og tre latex balloner.

Hvad er en ballon box?

En ballon box, eller ballon buket, er en samling af forskellige folie og latex balloner pustet op med helium, der får dem til at svæve flot i op til en uge – og ofte længere. Ballonerne er bundet med gavebånd til en lille vægt, sådan at de ikke flyver væk.

Ballon buketten bliver leveret i en stor kasse, og ballonerne svæver derfor fint op når kassen bliver åbnet – til glædelig overraskelse for modtageren.

Levering:

Ballon buketten bliver leveret i en stor kasse, hvorpå vi skriver hvad dato kassen må åbnes, samt at den ikke må åbnes med kniv eller saks, for så bliver “magien” ødelagt.

Ballon boxen kommer med fragtfri levering til nærmeste pakkeshop eller til en valgfri privat adresse for + 49 kr. Bestil inden kl. 12.00 på hverdage og få ballon boxen leveret dagen efter.

Er leveringsdatoen for ballon boxen i en weekend, bliver boxen sendt om torsdagen med levering hos modtageren fredag.

OBS: Hver ballon buket bliver sendt i sin egen kasse. Du skal derfor betale fragt for hver ballon box / buket du bestiller. Pakkeshop er dog altid gratis.

4 på lager

Varenummer (SKU): BALLONBOX286 Kategori: