EM fodbold fest

Støt op om de danske fodbolddrenge til både EM kvalifikation og selve EM i 2024 med masser af pynt i de stolte røde og hvide farver. Jeg har samlet alt, hvad du skal bruge for at holde en rigtig fodboldfest med venner og familie, så I kan se EM-fodbold i festlige omgivelser. Kom så, Danmark! ⚽🎊

Invitér venner og familie til en festlig EM-fodboldfest 

Intet kan samle danskerne som EM i fodbold, og i den anledning skal der selvfølgelig en fantastisk EM-temafest til. Det er altid hyggeligt at se de spændende kampe med familie eller venner, hvor I kan juble og kramme hinanden, når de danske drenge scorer på mål. Giv alle gæsterne en ‘Danmark-bøllehat’ på hovedet, et dansk flag i den ene hånd og et papkrus i den anden, når de ankommer – så er I klar til at flage og skåle, når Danmark får mål. Gæsterne vil helt sikkert blive begejstrede over den gennemførte fest fyldt med EM-fodboldpynt i flotte røde og hvide farver.

Pynt op med EM-pynt til et brag af en fodboldfest

Skal EM fejres med vennerne eller familien, så skal der selvfølgelig holdes en fest med lidt ekstra! Med EM-pynt i store mængder bliver kampen altså lige dét mere festlig, og derfor har vi samlet alt, hvad du skal bruge til et brag af en EM fodboldfest her på siden. 

I udvalget finder du alt fra røde og hvide hatte, svedbånd, konfettirør, folieballoner, store bannere, danske flag i lange baner og meget, meget mere! Du kan samle din egen box fyldt med flot EM-pynt, så du kun skal tænke på at få samlet alle dine gæster og heppe alt, hvad I kan, på de danske fodboldspillere!

Køb fodboldpynt til din fantastiske EM-temafest

En box fyldt med sjov og flot EM-pynt gør det meget lettere at holde et brag af en EM-fest. Du kan nemlig handle din pynt samlet her hos Party In A Box og spare en masse tid og energi. 

Uanset om dine gæster er fodboldentusiaster eller ej, så vil de med garanti være ellevilde med at blive inviteret til en sjov og gennemført fodboldfest. Efter kampen er færdig, så kan I feste videre – og forhåbentlig glæde jer over resultatet – med masser af folieballoner, konfettirør, håndklappere og meget mere. 

Udvælg din favoritpynt og få leveret din box ganske gratis. Nu skal der pyntes op i de danske farver!

em fodbold fest
Køb for 349,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.