Sølv fest

Hvem elsker ikke det skinnende og glitrende syn af sølv? 🖤 Hvad end der er en dybere mening med den sølv farve eller ej, så er det et tema, som vil gøre din fest til noget helt særligt! Vi har samlet alt, hvad du skal bruge til at sammensætte en gennemført temafest i sølv – og så kan du godt begynde at invitere gæsterne 🎉

En temafest dækket i sølv

Festen bliver bare federe, når der er godt pyntet op – og gerne med et tema! Sølv er smukt, stilfuldt og helt exceptionelt til at sætte rammerne for en begivenhed fyldt med godt samvær og festligheder. Med alt lige fra balloner og guirlander til borddækning og konfetti, mangler der intet andet end drikkevarer på køl og musik på højtaleren.

Og det bedste af det hele er, at sølv kan kombineres med alt! Du kan give gæsterne alt lige fra en farverig til en sort/hvid dresscode, og temaet vil fortsat være helt gennemført.

Sølv – perfekt til enhver begivenhed!

Selvom sølv oftest forbindes med at være nummer to, så synes vi hos Party In A Box, at det er en vaskeægte vinderfarve, når det kommer til fester. Med andre ord er den det helt rigtige valg, uanset om det er et sølvbryllup, om du skal fejre, at du selv er ved at blive en silverfox, eller om du – helt enkelt – bare er stor fan af den sølv farve.

 

  • Ved et sølvbryllup er det alfa og omega at farve brudeparrets omgivelser helt sølv! Med balloner, guirlander, service og skilte er der ingen tvivl om, hvad I fejrer på den helt særlige dag. Med vores udvalg er der rig mulighed for at skrue op for en rigtig konfettifest, men også holde det mere simpelt med en pæn sølvopdækning på bordet.
  • Har du selvironi nok til at omfavne den sølvgrå hårfarve, der ofte titter frem i takt med, at du bliver ældre? Så er sølv da det perfekte tema til din næste runde fødselsdag – 60 år og silver fox!

Få festpynten serveret på et sølvfad

Hos Party In A Box gør vi det nemt for jer at skabe nogle fantastiske rammer for festlighederne, uanset hvor din fest skal holdes. Med en sølvbox her fra siden, får du altså festpynten serveret på et sølvfad, også er det ellers bare at fordele oppyntningen helt, som du vil have det.

Er du i tvivl om, hvordan din fest skal foregå? Du er altid velkommen til at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig med at sammensætte det helt rigtige.

Køb for 349,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.