Kobberbryllup

Efter 12 ½ års ægteskab er det tid til at fejre hinanden med et kobberbryllup💗 Kobberbrylluppet er for mange en god anledning til at holde en god fest for venner og familie – og hvis du elsker fester lige så højt som vi gør, så går du heller ikke ned på pynten🌟 Tag et kig på udvalget til kobberbrylluppet her og lad dig inspirere – men rammer det alligevel ikke dine tanker om festen, så kontakt os endelig. Vi vil med glæde hjælpe dig i mål.

Gør kobberbrylluppet til jeres eget

Mange gode fester udspringer af gamle traditioner, og her er kobberbrylluppet ingen undtagelse. Som med et bryllup er det ”kobberbryllupsparret”, der er centrum for festen – men derudover er der ikke meget, der minder om et traditionelt bryllup. Der er med andre ord rig mulighed for at præge din fest til at være lige præcis det, som du og din partner har lyst til.

Hvad med at inddrage gæsterne i festen ved at lægge små sjove opgaver eller anekdoter i de hvide æsker på bordene? Eller I kan byde gæsterne velkommen under en stor, smuk ballonbue eller en ballonguirlande. Her har I samtidig den perfekte scene, til når der skal tages billeder.

Kobberbryllupsfesten som gæsterne vil huske!

Planlægger I at holde en stor fest med alle vennerne og hele familien, eller skal det være en lille forsamling at de allerkæreste, som står jer nærmest? Uanset hvor og hvordan kobberbryllupsfesten skal foregå, så skal der pynt til at sætte rammerne. Ikke mindst for at gæsterne kommer i den helt rigtige feststemning.

Hos Party In A Box finder du alt til festen, når det gælder pynt, dekorationer og service til bordet – og det hele er naturligvis holdt i kobberfarver, så temaet er tydeligt.

Dekorér eksempelvis bordet med smukke kobberhjerter, bordkort og matchende service i kobberfarve, hvis du ønsker en ekstra gennemført borddækning, der samtidig er nem at håndtere for dig som vært. Skal hele rummet tages i brug og pyntes op til fest, så kan du med fordel bruge festgardiner, balloner og guirlander, som kan hænge ned fra vægge og lofter.

Sammensæt din box med alle dine favoritter, eller tag udgangspunkt i vores bud på pynten. Uanset hvad du går med, så er alt du skal gøre blot at modtage din box, pynte op til din fest og nyde dine gæster. Har I brug for noget andet end det, der er her på siden, så kontakt os HER, og lad os finde ud af det sammen.

Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.