Barnedåb blå

Velkommen til verden💙 Har du en lille dreng, der skal døbes inden længe, og planlægger du at holde den fineste dåbsfejring med familie og venner? Vi har, hvad du skal bruge af pynt og dekorationer i lækre blålige nuancer. Her hos Party In A Box har vi samlet et udvalg af blå pynt, som kan bruges på bordene, i lofterne, på væggene og sågar i kagerne. Nu kan I godt sende indbydelserne afsted💌

Shop blåt pynt til barnedåben her

Når et lille barn får sit navn – hvad end det er ved en dåb eller en navngivning – så skal det fejres med en fest for dem, der står barnet og forældrene nær. Så nu starter forberedelserne til det, der bliver barnets første fest. Hos Party In A Box har vi gjort det nemt for dig ved at samle alt, hvad du skal bruge af pynt til barnedåben på ét sted, så du nemt kan sammensætte en box med det, du skal bruge – hverken mere eller mindre.

Fuld konfetti eller klassisk dåbspynt?

En barnedåb er en vidunderlig begivenhed, som nemt kan præges, så fejringen bliver til netop den fest, den hyggelige formiddagsbrunch eller det søde kaffebord, som I drømmer om. Vi har nøje udvalgt fine, blå ting, som kan bruges til at sætte den stemning og det udtryk, I ønsker for festen. Alt lige fra pynt til borddækningen med bordkort, service og servietter til festlige vimpler og lyskæder.

Giv den gas med fuld konfetti, glimmergardiner, guirlander og smukke folieballoner, hvis I vil gå all in på pynten til jeres søns barnedåb. Hvad end barnedåben skal holdes i et festlokale, hjemme i stuen eller måske ude i haven, så er pynten med til at danne rammen og sikre, at alle både gæster og værter føler sig godt tilpas.

Hvis I er mere til klassisk og afdæmpet pynt og borddækning, så kan I dykke ned i udvalget og plukke de ting ud, som lige præcis passer ind. Såsom fine blondebordløbere, smukt trækonfetti til bordene og enkle servietter. Hertil kan nogle enkle folieballoner eller guirlander være med til at binde det hele sammen.

Har du brug for inspiration til din drengs barnedåb?

Når du besøger os hos Party In A Box åbner der sig et helt univers af pynt i alle afskygninger, og vi forstår godt, hvis det kan være svært at overskue, hvor du skal starte. Det kan være en god idé at lægge ud med at vælge et farvetema, som det vi har samlet her på siden af pynt i fine blålige nuancer. Vi hjælper dig gerne videre med pynten til jeres søns barnedåb – både sammensætning af boxen og pyntning til selve dagen. Tag kontakt her.

Køb for 349,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.