Aloha hawaii tema fest

Fyld sommerfesten med palmer, pink flamingoer og tropiske cocktails med dette eksotiske Hawaii tema spækket med vaskeægte aloha-stemning i alt lige fra pynt til service 🌞 Pynt nemt op med en masse sager, der emmer af Hawaiis solskinsfyldte omgivelser og chill vibe – så er du klar til at byde gæsterne velkommen med fine Hawaii-kranse 🌸

Tropisk, eksotisk og sydlandsk stemning til festen

Drømmer du dig også en gang imellem væk mod varmere himmelstrøg, sand mellem tæerne, kokosnødder i trætoppene og en svag klang af Hawaii-toner i det fjerne? Livet er bare bedre i klipklappere, og en fest med Hawaii tema er den bedste undskyldning for at finde den hawaiianske stemning frem.

Gå på opdagelse i Hawaii-universet her hos Party In A Box og skab dit eget tropiske festfyrværkeri af hibiscusblomster, glitrende ananas og lyserøde flamingoer. Invitér vennerne over i deres allerbedste outfits – solbriller, hawaiiskjorter og selvfølgelig en Hawaii-krans om halsen.

TIP: Køb Hawaii-kranse, og byd dine gæster velkommen ved at smide de karakteristiske blomster om halsen på dem. Med et flot pyntet lokale og sjove accessories er stemningen allerede sat!

Sådan sikrer du det helt rigtige Hawaii-humør:

  • Drik jeres drinks, som de gør det på Hawaii! Vælg fine cocktailglas med drinksparaplyer i, som straks vil få gæsterne til at føle sig som gæster på den smukkeste hvide sandstrand.
  • Giv den gas med ananas, flamingoer og tropiske blomster, så du sætter de helt rigtige rammer.
  • Servér mad og snacks i pink service for et gennemført og farverigt tema.
  • Hula-nederdele, blomsterkranse og hawaiiskjorter er bare det eneste rigtige outfit til en Hawaii-fest! Så hvis du ikke selv har købt ind til gæsterne, så er det med at få dresscoden på invitationen.

Og ved du, hvad det allerbedste er? Hos Party In A Box har vi alt, hvad du skal bruge til en fantastisk Hawaii-temafest. Vi har gjort det nemt, sjovt og festligt at købe det hele samlet, så du kan sikre gennemførte rammer for den ultimative fest.

Hold din fest på ægte Hawaii-manér

Når solen skinner, og musikken spiller, så bliver stemningen bare mere festlig. Men hos Party In A Box kan du holde din Hawaii-fest i stuen på en kold og grå efterårsdag, lige så vel som du kan holde festen i haven på en varm sommerdag – bare tilsæt en masse pynt og en god portion godt humør.

Sammensæt din box lige her og bliv klar til festen. Har du brug for sparring og inspiration? Kontakt os her, så vi kan hjælpe dig i mål med en vaskeægte Aloha Hawaii-stemning.

Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.