Ballon box - balloner med helium 🎈

Gør alle livets små og store begivenheder til noget helt særligt ved at bestille en festlig ballon box fra Party In A Box!

  • Få flotte balloner med helium til enhver lejlighed
  • Sammensæt selv balloner og tekst
  • Få leveret færdiglavede balloner med helium til din fest – NEMT! 🥳

Levering

Der er dag til dag levering af ballon boxe i alle hverdage ved bestilling inden kl. 12.00. Er ballon boxen til lørdag, søndag eller mandag leveres den om fredagen hos modtageren 🚚

Synet af farverige og svævende balloner – det er da lige til at blive glad i låget over? 🥳 Når du vælger en ballonbuket, sammensætter vi en gennemført dekoration af latexballoner i forskellige farver. Uanset om buketten skal være en gave eller pynte i et festlokale, så tør vi godt garantere, at det bliver festligt og fantastisk 🎉

Skift blomsterbuketten ud med en festlig ballonbuket

Alle kender blomsterbuketten! Den pynter ofte centralt på bordet til festlige begivenheder, og måske du endda selv har været så heldig at modtage en på dit dørtrin?

Blomsterbuketten er en sikker vinder og en vaskeægte klassiker, men ballonbuketten tager begrebet ”buket” til næste niveau! Balloner findes nemlig i lige så mange farver og udtryk, som blomster gør, og derfor er mulighederne også uendelige. Dog tør vi godt garantere, at det færdige resultat bliver overdådigt ud over det sædvanlige – og dét elsker vi!

Sig det med balloner

Mener du også, at det er tid til at prøve noget nyt? Du kan sige det med balloner – både på dørtrinnet, til barnedåben, i festlokalet til din næste runde fødselsdag og til din fars jubilæum. Uanset hvad anledningen er, har de svævende ballonbuketter en fantastisk evne til at finde smilene frem. Tag et kig i vores festlige univers af ballonbuketter, og find dine favoritter til anledningen. Hos Party In A Box er vi eksperter i enhver form for festlig pynt, og derfor står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Kontakt os her, hvis du har brug for sparring eller rådgivning.

 
Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.