Dronningens nytårstale – Tip en 13’er

20. dec. 2021 af Trine Hansen

Nytåret byder på glitter, fest og fejring, og på årets sidste aften skal der selvfølgelig ikke mangle noget – hverken nytårspynt eller sjov underholdning, der kan sætte et stort smil på gæsternes læber! 🎉

Det er altid sjovt at samle gæsterne om festlige indslag i løbet af aftenen, for en god quiz, et hyggeligt spil, en konkurrence eller et andet festligt indslag skaber altid masser af spænding og god stemning ✨ 

Quiz til nytårsfesten 2023

Årets sidste dag er forbundet med mange traditioner. Der er intet nytår uden nytårspynt, fyrværkeri eller selvfølgelig Dronningens nytårstale! En tip en 13’er-quiz går man aldrig galt i byen med, og hvorfor ikke bruge Dronningens nytårstale som udgangspunkt for den? 

Download nemt og GRATIS spilleark til at spille tip en 13’er til Dronningens nytårstale her 👇👇👇👇

Spil tip en 13’er til Dronningens nytårstale 


OBS: Der er spilleplader til to personer på hvert ark, så print halvt så mange ark ud, som I bliver til festen.  

Tip en 13’er er en sjov quiz, der kan laves ud fra alverdens temaer. Quizzen er en sikker vinder til de fleste festlige begivenheder – og ikke mindst til nytårsaften!

Konceptet bag Tip en 13’er er simpelt. Hver deltager eller hold får et stykke papir med 13 spørgsmål at svare på, og det gælder om at være den deltager eller det hold, der har svaret rigtigt på flest mulige spørgsmål, når der tælles op til sidst. 

Dronningens nytårstale er for mange en fast tradition på nytårsaften. Den skyder nytåret og festen i gang, men den bliver endnu mere festlig, hvis I har tippet på, hvad Dronningen kommer til at fortælle om, inden talen starter. 

Kom i gang med at tippe med en sjov nytårstalequiz fra Party In A Box

Der er ingen tvivl om, at nytårstalen bliver ekstra spændende i år, når I har tippet om, hvad Dronningen kommer til at inddrage i talen. Hvad tror du? Bliver der talt om klimakrisen? Sport? Familien? 

Det kan være tidskrævende at finde på 13 emner eller spørgsmål, og derfor har vi gjort det nemt for dig og forberedt dem og en spilleplade for dig – så er der én ting mindre på to do-listen til nytåret. Vi kan også hjælpe med pynten til nytår – så er der to ting mindre på to do-listen! 😉🥳  

Med en sjov quiz til nytåret bliver aftenen lige dét mere festlig. Servér et glas champagne til talen kl. 18.00 og hold vejret i spænding – hvem mon har gættet rigtigt på flest spørgsmål?

Find masser af fed nytårspynt, service, champagneglas, festhatte, serpentiner og bordbomber lige HER

Godt nytår! 🥳

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt!
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 kr.