Party in a box –
din fest bliver en leg!

Om Party In A Box

Ideen til Party In A Box blev skabt, da jeg ofte har hørt, hvor meget tid forældre bruger på, at lave den ultimative fødselsdagsfest til deres børn. Børnene har ofte store ønsker og forventninger til dagen, hvilket kræver lang tids forberedelse. Jeg oplevede at festen blev til et meget tidskrævende projekt, hvilket jeg syntes var rigtig ærgerligt. Jeg tænkte derfor, at det måtte der være en nemmere løsning på.

Der skal bruges mange ting til en fest, og disse er sjældent samlet ét sted. Det kræver derfor tid, energi og overskud, at finde alle de ting som gør festen speciel. Det er det der gør Party In A Box unik! Jeg har udvalgt de mest søde, sjove, seje og festlige ting til hvert tema. Gennem mine mange års arbejde i legetøjsbranchen har jeg stort kendskab til, hvilke brands og tendenser der er oppe i tiden. Dette giver mig de bedste forudsætninger for, at lave de temafester som børnene ønsker sig. Jeg håber du syntes godt om Party In A Box og at børnefødselsdagen bliver nemmere for dig.

th_signatur_outline
insta
0